Pentru a se impaca, Gabriela Cristea trebuie sa faca SEX de 4 ori pe saptamana! Vezi ce spune despre conditiile puse de Marcel FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:29

A auzit cel mai crunt adevar la TV. Dupa ce i-a pus sotului 7 conditii ca sa se impace cu el, si chiar a spus ca inca il mai iubeste, Marcel Toader a reactionat extrem de dur.

Intr-o emisiune TV el a demontat tot ce a spus vedeta TV aseara la WOWbiz. Mai mult, a declarat ca nu o mai iubeste!

 

"Eu nu o mai iubesc de mult timp, ea nu avea habar ca sunt singur langa ea", a spus Marcel Toader.

 

La auzul declaratiilor, Gabriela Cristea s-a dezlantuit.

 

"In momentul in care a facut astfel de declaratii nu m-a persiflat pe mine, s-a persiflat pe el.

A zis ca i-am trimis un sms in care ii spuneam ca nu am stiut sa fiu femeie. I-am spus ca intotdeauna intelege lucrurile doar asa cum vrea el. Daca tac nu inseamna ca ii dau dreptate", a declarat Gabriela.

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Confidenta ei, Camelia Enciu, este de parere ca Marcel a umilit-o pe Gabriela cu declaratiile pe care le-a facut.

 

"Imi pare rau  ca o spun, dar Marcel Toader te-a umilit. O iubire ca a lui Gabi vis a vis de el sunt putine in lume. E foarte frumos din partea ei ca a recunoscut ca il mai iubeste".

 

Gabriela a mers pana intr-acolo incat i-a trimis in direct un SMS lui Marcel in care il ruga sa inceapa procedurile de divort luni.

 

"Luni, cand am ajuns in Bucuresti, l-am sunat pe Marcel pentru a stabili detaliile situatiei dintre noi. El mi-a spus ca inca nu s-a intors si a promis ca ma suna. Pana acum nu am primit niciun telefon. Eu nu vreau divort la judecatorie, in schimb putem opta pentru desfacerea casatoriei. Ii trimit acum un SMS in direct", a declarat ea.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cristea-3-f8441d6ac3c9db1bd2656cca6c12212e.jpg