Pensii tăiate! Eugen Teodorovici a anunțat noi taxe pe veniturile reprezentând pensii şi indemnizaţii

,
Pensii tăiate! Eugen Teodorovici a anunțat noi taxe
Eugen Teodorovici a anunțat noi taxe

Pensii tăiate. Eugen Teodorovici a dus în Parlament zece propuneri legislative care erau deja discutate în Guvern și care vizeaza Codul Fiscal și pensiile speciale.


In articol:

Eugen Teodorovici a dat termen pentru raport marțea viitoare, astfel încat de miercurea viitoare să fie dezbătute și votate în plenul Senatului, inclusiv propunerea vizând taxarea pensiilor speciale.

Pensii tăiate. Ce afirmă Eugen Teodorovici despre cele 10 propuneri legislative

"La Biroul permanent au fost discutate cele 10 propuneri legislative (n.r. - inițiate chiar de el). Termen pentru aviz s-a dat pentru mâine (n.r. - miercuri, 11 septembrie) și termen pentru raport săptămâna viitoare, marți, astfel încât miercurea viitoare la plen, sub rezerva primirii raportului, să fie discutate și dezbătute în Senat", a afirmat Eugen Teodorovici, marți, la Senat.

Citeste si: Se dau bani de la stat: pana la 1.000 de lei lunar pentru fiecare! Cum se intra in posesia banilor

Citeste si: Pensia anticipată: Actele necesare prevăzute în noua lege

Citeste si: E oficial! Ce se intampla cu bursele elevilor in anul scolar 2019 - 2020

"E un lucru bun să fie și în Parlament discutate și adoptate, mai ales că vorbim de Cod fiscal, procedura fiscală, pensii speciale. Toate aceste inițiative au avut avize de la Consiliul Economic și Social, Consiliul Legislativ. Este un plus că discutăm și în Parlament", a răspuns Teodorovici atunci când a fost întrebat dacă au fost depuse în Senat proiectele care erau deja în dezbatere publică.

Pensii tăiate! Eugen Teodorovici a anunțat noi taxe
Bani de pensie

Eugen Teodorovici a explicat că s-a stabilit în Guvern ca proiectele să fie discutate și adoptate de Parlament

"În Parlament se consideră că a fost deja parcursă partea de dezbatere publică. (...) Este printre primele dăți când astfel de măsuri din zona economică sunt susținute de întreg mediul economic. Toate aceste proiecte sunt lucrate la Ministerul Finanțelor Publice. Am văzut anumite frustrări în spațiul public că aș fi depus proiectele pe persoana fizică, ceea ce nu este corect. Nu contează cum trece un act normativ. Toate aceste 10 acte normative aduc un plus în economie. Sunt convins ca vor fi susținute aceste acte normative și din partea altor grupuri parlamentare (n.r. în afara de PSD) ", a adăugat Eugen Teodorovici.

Citeste si: S-a dat lege: femeile pot iesi la pensie mai devreme! Care este varsta la care se pot pensiona femeile

Citeste si: Lovitura pentru pensionari: se taie pensiile cu pana la 50%! Mii de romani sunt afectati

Pensii tăiate. Cele 10 proiecte nu vor aduce prea mulți bani la buget în acest an

"Sunt câteva măsuri care își vor produce efectul de la 1 ianuarie 2020, cum ar pensiile speciale (n.r. - taxarea pensiilor speciale), bacșișul, acciza la tutun samd", a mai spus Teodorovici.

Pensii tăiate! Eugen Teodorovici a anunțat noi taxe
Talon de pensie

Ce a declatat Eugen Teodorovoci despre proiectul care prevede taxarea pensiilor speciale

"E o măsură de justiție socială. Au ocazia să voteze în Parlament. Mai sunt în Parlament doua inițiative (n.r. - cu aceeași tema). Ele se pot conexa, astfel încât să iasă cea mai bună formulă. Noi, la Finanțe, am propus un mecanism foarte corect. Nu se atacă (n.r. - taxează) partea de contributivitate (n.r. - din pensie). Sper să fie un vot săptămâna viitoare și pe această inițiativă legislativă", a menționat senatorul PSD, Eugen Teodorovici, atunci când s-a discutat despre pensii tăiate.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calendar ortodox 24 ianuarie 2021. Sarbatoare mare pentru crestini: Este praznuita o Sfanta importanta, considerata protectoare a familiei!

Românii infectați REFUZĂ să se mai ducă la medic, din cauza stigmatului social: Beatrice Mahler vorbește despre noua situație ciudată

Cele 10 alimente care îngrașă cel mai mult. Nu vei slăbi niciodată dacă nu le scoți din dietă. Mulți comit această greșeală, avertizează nutriționiștii

Alexandra Stan lanseaza o piesa noua, din Republica Dominicana: NOSFE x Alexandra Stan x Sak Noel feat. Los Tioz

Calendar Ortodox 23 ianuarie 2021: Este praznuit un mare Sfant, ocrotitor al copiilor orfani!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies