Pensii 2021. Ce se întâmplă cu taloanele de pensii? Schimbare majoră anunțată de Violeta Alexandru

,
talon pensie
Ce se întâmplă cu taloanele de pensii?

Pensionarii primesc nouă veste. Ce se întâmplă cu taloanele de pensii ale românilor? Violeta Alexandru a dat vestea.


In articol:

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că se fac schimbări la Casele de Pensii. Așadar, toți pensionarii români trebuie să afle ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu taloanele pensiilor lor.

Violeta Alexandru
Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru.[Sursa foto: Facebook Violeta Alexandru]

Ce se întâmplă cu taloanele de pensii

Violeta Alexandru vine cu noi informații despre schimbarea majoră din dreptul pensiilor. 

Recet, într-o postare pe pagina personală de Facebook, Violeta Alexandru a anunțat că Parlamentul va adopta proiectul prin care pensionarii care primesc pensia pe card să poată primi talonul mov în format electronic.

Prin urmare, pensionarii nu vor mai fi nevoiți să stea acasă pentru a aștepta postasul cu talonul de pensie.

„Am trecut și de Comisia de Muncă din Camera Deputaților. Îmi e drag să văd lucrurile mișcându-se. Mai este puțin și se adoptă în Parlament proiectul prin care pensionarii care primesc pensia pe card vor putea opta pentru primirea talonului mov în format electronic. Nu mai trebuie să le facă poștașul program de stat în casă pentru primirea talonului”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Totodată, aceasta a mai subliniat faptul că, treptat lucrurile se schimbă, iar reformele mari care urmează să fie făcute în următoarea perioadă sunt lucruri concrete pentru toți românii.

Violeta Alexandru anunță marile reforme 

Mai mult, Violeta Alexandru a mai precizat că miercuri, 15 septembrie, a primit și Raport de adoptare la Comisia de muncă, urmând ca votul final să fie dat în plenul Camerei Deputaților. Violeta Alexandru a precizat că PSD ar fi amânat acest lucru, inventând tot felul de motive.

Totodată, fostul ministru al Muncii a lansat și un atac dur la adresa social democraților, precizând că aceștia nu sunt ”în stare să își facă propriile proiecte, dar le-ar bloca pe ale altora”.

„Mai puțini bani publici în contractul dintre Ministerul Muncii/prin Casa Națională de Pensii Publice și Poșta Română. Se pot face alte lucruri cu acești bani mai ales că sunt pensionari care știu să folosească tehnologia. Uite așa, cu pași mici, schimbăm lucrurile. Marile reforme înseamnă lucruri concrete pentru oameni.

Astăzi am primit Raport de adoptare la Comisia de muncă (comisia sesizată în fond).

Urmează votul final în plenul Camerei Deputaților. L-am susținut în comisiile prin care a trecut.

PSD l-ar fi amânat. Inventase tot felul de motive, gen că în proiect ar fi bine să se introducă și alte obiective de digitalizare. Urma să stăm pe loc până rezolvam toate problemele de digitalizare ale României prin acest proiect care, de fapt, țintește rezolvarea unei probleme ce poate fi rezolvată simplu și eficient. Ei nu sunt în stare să își facă propriile proiecte dar le-ar bloca pe ale altora. Ce ușor e de dat din gură. Mai greu e cu munca efectivă. Treaba lor, noi ne vedem de lucruri concrete pentru oameni ”, a mai scris Violeta Alexandru.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vârful pandemiei ar putea fi atins în următoarele două săptămâni: ”Un milion de români se vor îmbolnăvi și 10.000 vor muri” Previziunile sumbre ale unui cunoscut cercetător

Ciolacu vrea restricții pentru nevaccinați: 'Eu am un drept la viață'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Dacian Cioloș propune introducerea certificatului verde la locul de muncă! Premierul consideră că este cea mai bună soluție pentru a stopa răspândirea virusului Covid-19: A...

Când sărbătorim Hallowen în 2021 și ce semnificație are. Care este legenda dovleacului de Hallowen

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies