Pensii 2021. Ce se întâmplă cu taloanele de pensii? Schimbare majoră anunțată de Violeta Alexandru

,
talon pensie
Ce se întâmplă cu taloanele de pensii?

Pensionarii primesc nouă veste. Ce se întâmplă cu taloanele de pensii ale românilor? Violeta Alexandru a dat vestea.


In articol:

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că se fac schimbări la Casele de Pensii. Așadar, toți pensionarii români trebuie să afle ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu taloanele pensiilor lor.

Violeta Alexandru
Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru.[Sursa foto: Facebook Violeta Alexandru]

Ce se întâmplă cu taloanele de pensii

Violeta Alexandru vine cu noi informații despre schimbarea majoră din dreptul pensiilor. 

Recet, într-o postare pe pagina personală de Facebook, Violeta Alexandru a anunțat că Parlamentul va adopta proiectul prin care pensionarii care primesc pensia pe card să poată primi talonul mov în format electronic.

Prin urmare, pensionarii nu vor mai fi nevoiți să stea acasă pentru a aștepta postasul cu talonul de pensie.

„Am trecut și de Comisia de Muncă din Camera Deputaților. Îmi e drag să văd lucrurile mișcându-se. Mai este puțin și se adoptă în Parlament proiectul prin care pensionarii care primesc pensia pe card vor putea opta pentru primirea talonului mov în format electronic. Nu mai trebuie să le facă poștașul program de stat în casă pentru primirea talonului”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Totodată, aceasta a mai subliniat faptul că, treptat lucrurile se schimbă, iar reformele mari care urmează să fie făcute în următoarea perioadă sunt lucruri concrete pentru toți românii.

Violeta Alexandru anunță marile reforme 

Mai mult, Violeta Alexandru a mai precizat că miercuri, 15 septembrie, a primit și Raport de adoptare la Comisia de muncă, urmând ca votul final să fie dat în plenul Camerei Deputaților. Violeta Alexandru a precizat că PSD ar fi amânat acest lucru, inventând tot felul de motive.

Totodată, fostul ministru al Muncii a lansat și un atac dur la adresa social democraților, precizând că aceștia nu sunt ”în stare să își facă propriile proiecte, dar le-ar bloca pe ale altora”.

„Mai puțini bani publici în contractul dintre Ministerul Muncii/prin Casa Națională de Pensii Publice și Poșta Română. Se pot face alte lucruri cu acești bani mai ales că sunt pensionari care știu să folosească tehnologia. Uite așa, cu pași mici, schimbăm lucrurile. Marile reforme înseamnă lucruri concrete pentru oameni.

Astăzi am primit Raport de adoptare la Comisia de muncă (comisia sesizată în fond).

Urmează votul final în plenul Camerei Deputaților. L-am susținut în comisiile prin care a trecut.

PSD l-ar fi amânat. Inventase tot felul de motive, gen că în proiect ar fi bine să se introducă și alte obiective de digitalizare. Urma să stăm pe loc până rezolvam toate problemele de digitalizare ale României prin acest proiect care, de fapt, țintește rezolvarea unei probleme ce poate fi rezolvată simplu și eficient. Ei nu sunt în stare să își facă propriile proiecte dar le-ar bloca pe ale altora. Ce ușor e de dat din gură. Mai greu e cu munca efectivă. Treaba lor, noi ne vedem de lucruri concrete pentru oameni ”, a mai scris Violeta Alexandru.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calendar Ortodox, 17 octombrie 2021. Ce sărbătoare este duminică?

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Calendar Creștin Ortodox, 16 octombrie 2021. Sărbătoare mare sâmbătă pentru credincioși

Sărbătoare importantă luni! Ce sfânt este pomenit pe 18 octombrie în calendarul creștin ortodox?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies