Pe cine a nominalizat Nicoleta la jocul din această seară: „Astăzi am fost un Moș Crăciun, le-am îndeplinit dorințele tuturor”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 29 apr 2024, 20:34

Nicoleta a nominalizat patru băieți la ”Insula de 1 milion”

Sursa: KANAL D

O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Insula de 1 milion”. Nicoleta a îndeplinit dorințele concurenților, trimițând la joc patru băieți. Iată cine sunt nominalizații de luni, 29 aprilie!

Nicoleta a fost concurenta aleasă la ruletă, aceasta având rolul de a nominaliza la joc patru persoane. Nico i-a trimis la joc pe Variu, Sorin, Giani și Denis.

Ei sunt cei patru concurenți nominalizați de Nicoleta la joc

Nicoleta susține că prin alegerile sale a îndeplinit multe dorințe la ”Insula de 1 milion”. Aceasta l-a trimis la joc pe Variu, menționând faptul că acesta și-a dorit și data trecută să joace, însă nu a fost nominalizat.

Pe acest lucru s-a bazat și-n momentul în care l-a nominalizat pe Sorin, acesta având o mare dorință de a juca.

Citește și: Weekend incendiar la "Insula de 1 milion"- Sorin și Variu sărbătoriti în stil dominican, iar vesticii se confruntă cu ghinionul

„Giani...încă de data trecută a implorat, să spun așa...că el vrea să intre la joc, așa că azi are șansa și el.

Denis, la fel ca ceilalți, și-a dorit și el foarte mult, Azi am fost ca un Moș Crăciun, le-am îndeplinit dorințele tuturor.”,
a spus Nicoleta, în ediția de luni, 29 aprilie, a emisiunii ”Insula de 1 milion”.

Cei patru concurenți nominalizați au primit cu brațele deschise alegerea Nicoletei, având speranța că vor reuși să-l trimită pe Sorin acasă. 

Cum au reacționat cei patru concurenți nominalizați la joc

Denis a dezvăluit faptul că a mai jucat alături de Variu un joc. El a adăugat că a avut un joc foarte plăcut alături de acesta, în care s-a remarcat fair-play-ul, și că se bucură enorm că Variu face parte din nou din acest line-up.

„Fix din partea Nicoletei...astăzi nu mă așteptam. A mai fost o dată și am rugat-o frumos să mă aibă în vedere și nu a făcut asta”, a spus Giani la ”Insula de 1 milion”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Nu m-aș fi apropiat de un bărbat care are o relație...” Ce vedem în ediția de luni seara, din Insula de 1 milion, de la 20:00, pe Kanal D

Unul dintre cei mai puternici concurenți, Variu, a dezvăluit faptul că nu se simte încă învingător, dar că are putere și crede că le va face față celor trei oponenți.

„Îmi plac adversarii de astăzi, nu mă subestimează nimeni, nu-i subestimez. Chiar dacă o să ajung din nou la runda decisivă, sunt calm și convins că o să mă salvez. Să vină meciul.”, a spus Sorin despre nominalizarea sa.

Nicoleta a dezvăluit și motivul pentru care a recurs la această formulă, scopul său fiind acela de-al elimina pe Sorin de la ”Insula de 1 milion”.

Iată momentul nominalizărilor din ediția de luni, 29 aprilie:

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!