Paula Chirila prefera muraturi eco, moldovenesti!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 03:00

Zilele trecute, Paula Chirila si-a petrecut mai mult timp, ca de obicei, la bucatarie; vedeta s-a apucat de pus muraturi, alaturi de mama ei, experta in retetele traditionale din zona Moldovei.

“Eu niciodata nu mananc muraturi din comert! In general, le prefer pe cele naturale, pentru ca nu suport zaharul din borcanele facute la serie! Asa ca, in fiecare an, pun castraveti la murat si gososari in otet, bineinteles, ajutata de mama, care are niste retete de ale ei moldovenesti, bune, de te lingi pe degete! In felul acesta, nu uit gustul de acasa, de unde sunt eu, din Iasi. In plus, produsele sunt si ecologice!”, a declarat actrita.

Pe Paula Chirila o puteti vedea, de luni pana vineri, la Kanal D, de la orele 10.00, moderand, alaturi de Cristina Cioran, emisiunea “Draga mea prietena!”

Citește și: Cine să fie oare vinovatul, în ceea ce privește moartea subită a Andreei Cuciuc? Mama tinerei, Diana Cuciuc, trage un semnal de alarmă important, pentru toți părinții! "Cu durere, dar și cu speranță!"

Citește si: S-A AFLAT! Substanța care ar fi ucis-o, de fapt, pe Andreea Cuciuc! Mama fetei aruncă BOMBA, la un an după tragedie

 

Taguri: