Patru dintre ARESTATII PREVENTIV in dosarul licentelor au cerut judecatorilor sa fie ELIBERATI!

Arestatii preventiv in dosarul licentelor de sute de milioane de euro vor la libertate. Doi oameni de afaceri si doi politicieni le cer judecatorilor sa fie eliberati.

Procurorii ii acuza pe cei 4 de luare de mita si trafic de influenta. Este trecut de ora 16. Duba politiei tocmai aduce 4 arestati preventiv la instanta. Teoretic, programul Curtii Supreme s-a incheiat. Nicio problema. Pentru asa personaje se accepta depasirea orelor obisnuite de program!

Doi cate doi, sunt adusi in sala de judecata: Dorin Cocos, Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor, afaceristul Dumitru Nicolae si Gheorghe Stefan, poreclit Pinalti! Cei patru sunt, in prezent, cazati la arestul central al politiei capitalei. Astazi, numai Gheorghe Stefan s-a gandit sa le aduca judecatorilor mai multe documente care, crede el, ii atesta nevinovatia. Ceilalti s-au lasat in baza avocatilor!

Cei 4 sunt retinuti in dosarul licentelor pentru calculatoarele guvernamentale. Contractele ar fi fost semnate la insistentele mai multor afaceristi care ar fi obtinut comisioane ilegale. Dorin Cocos este acuzat de procurori ca ar fi cerut 9 milioane de euro.

Mai mult, alte 4 milioane de euro, spun anchetatorii, ar fi trebuit sa ajunga la Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt. O suma mai mica - 2,7 milioane de euro - il avea ca destinatar pe Gabriel Sandu! In acest dosar, cercetarile continua, fiind vizati mai multi lideri politici din guvernari diferite!

In urma cu 2 zile, fosta sotie a lui Dorin Cocos a votat intr-un liceu situat chiar langa arest. Chiar daca sunt arestati preventiv, cei 4 si-au putut exercita dreptul electoral. Daca in turul 2 vor vota ca oameni liberi sau detinuti, ramane de vazut.

##VIDEO126218##

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies