PATRIOT. Liviu Guta si-a amanat concertele in Italia pentru a merge la vot VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 09:25

Patriot convins, Liviu Guta a aterizat direct din Italia ca sa mearga la vot.

Obisnuit cu soarele mediteranean, manelistul a avut o surpriza neplacuta: in Bucuresti ploua mai ceva ca la Londra. “Venim de la Roma, de fapt am cantat la Terni si am anulat un spectacol. Pe bune, l-am anulat! Eu sunt un patriot!”, a declarat Liviu Guta. Ce-i drept, daca privim cu atentie imaginile, Liviu a castigat ceva banuti la cele trei concerte. Si, pentru a nu venit cu mana goala, Liviu l-a adus si pe Eduard de la Roma.
De ce? Cum de ce? Ca sa voteze, bineinteles. Timp de 12 ani s-a facut cunoscut in randul romanilor din diaspora. Nu l-a interesat Romania, pana azi! Pe ritm alert de manea, cei doi au plecat de la aeroport direct la sectia de votare. Si, daca Guta este obisnuit deja cu sistemul romanesc de votare, Eduard de la Roma a intrat pentru prima oara in cabina de vot.

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.