Părinții ei au fost otrăviți și au murit, iar imediat după a aflat un adevăr dureros. Povestea cutremurătoare a unei fete de 21 de ani a făcut-o pe Andreea Mantea să izbucnească în lacrimi 

,
Andreea Mantea și Mădălina, tânăra care și-a pierdut părinții la doar 6 ani
Andreea Mantea și Mădălina, tânăra care și-a pierdut părinții la doar 6 ani[Sursa foto: Captură KANAL D]

Povestea unei tinere de 21 de ani care și-a pierdut părinții la o vârstă fragedă a emoționat-o pe Andreea Mantea până la lacrimi. Ce mesaj a primit vedeta din partea tinerei?


In articol:

Andreea Mantea își pune sufletul pe tavă în fața telespectatorilor și prin intermediul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, cei de acasă o pot cunoaște exact așa cum este ea în viața de zi cu zi și nu în rolul de prezentatoare de televiziune.

Mai mult, Andreea Mantea i-a încurajat pe telespectatori să facă un pas spre ea și să vorbească despre problemele lor, lucru pe care l-a făcut și Mădălina, o tânără de doar 21 de ani. Mesajul acesteia a impresionat-o pe Andreea Mantea și a determinat-o să își dorească să o cunoască personal.

Andreea Mantea dezvăluie o poveste de viață cutremurătoare. Cine este Mădălina și ce dramă a trăit în urmă cu mai mulți ani?

Andreea Mantea a aflat de povestea Mădălinei după ce aceasta i-a trimis un mesaj pe instagram. Vedeta de televiziune i-a încurajat pe cei care își doresc să îi împărtățească diferite trăiri să îi scrie, lucru pe care l-a făcut și Mădălina, tânăra de 21 de ani povestind drama prin care a trecut.

Citeste si: Andreea Mantea, uimita de surpriza pregatita de David, de 8 martie! "De ce ma iubesti asa? Ce fel de iubire e asta?"

„La vârsta de 6 ani eram foarte mică și nu

înțelegeam ce se întâmplă atunci. Țin minte că am fost cu o seară înainte la unchiul meu, ne înțelegeam foarte bine cu el, mergeam aproape în fiecare weekend la el și nu se gândea nimeni că el o să facă asta. Ne-am dus acasă, tata trebuia să meargă la muncă și a spus că preferă să doarmă pentru că nu se simte bine și mama la fel. Eu am fost afară, în fața casei, la un moment dat mi se făcuse foame, m-am dus să îi spun mamei să îmi dea să mănânc.
Mama nu mai reacționa, era în pat, era...Tata se trezise. Mi-a spus să merg la vecina să îi spun să sune la 112. Am rămas câteva ore singură acasă, până a venit o altă sora de-a mea, mai mare. Peste câteva zile a adus-o acasă...Mama era deja moartă de când era acasă, în pat, eu credeam că doarme, iar tata a murit în drum spre spital.”
, a povestit Mădălina în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Ulterior, tinerei i s-a spus că părinții ei au fost otrăviți și că vinovatul ar fi chiar unchiul ei. Tânăra nu a mai avut puterea să îl privească în ochi, dar este convinsă că Dumnezeu va face dreptate. Mădălina a trăit la orfelinat, având în vedere că bunica nu a avut posibilitatea de a o crește.

Deși viața a pus-o la mare încercare, Mădălina a reușit să facă față tuturor problemelor, iar acum se poate întreține singură.

Tânăra a mărturisit că își dorește o familie și că greutățile prin care a trecut au motivat-o să își dorească mai mult de la viață. 

Andreea Mantea a fost impresionată de povestea Mădălinei și a dorit ca cei de acasă să afle drama tinerei de doar 21 de ani, motiv pentru care a mers să o viziteze pe aceasta și i-a dezvăluit povestea în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Citeste si: Cum a petrecut Andreea Mantea de Valentine's Day! A publicat o noua fotografie cu iubitul ei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea, lacrimi de durere: ”Îmi lipsește enorm...” Vedeta a fost surprinsă în cel mai trist moment, la mormântul unei persoane importante din viața ei

Johnson & Johnson crede că și alte vaccinuri provoacă cheaguri de sânge

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Bianca Comănici, în lacrimi! Andreea Mantea a făcut-o să plângă: "Să nu arunce cu noroi..."

Andreea Mantea, lacrimi amare, la cimitir! Iata cum a fost surprinsa vedeta, in cele mai triste momente!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies