Parintele Constantin Necula i-a multumit lui Marcel Vela: "Va multumesc pentru omenie"

,

Părintele Constantin Necula a avut o intervenţie la finalul sesiunii săptămânale de întrebări şi răspunsuri a ministrului Vela, de joi seara, mulţumindu-i

Părintele Constantin Necula a avut o intervenţie la finalul sesiunii săptămânale de întrebări şi răspunsuri a ministrului Vela, de joi seara, mulţumindu-i pentru omenie şi pentru că a fost alături de Biserică în situaţii foarte grele. ”Cine nu are urechi de auzit să nu audă”, a subliniat preotul.

Vă mulţumesc pentru omenie pentru că aţi fost alături de biserică în situaţii foarte grele şi cine nu are urechi de auzit să nu audă.

Îmi doresc foarte mult să refacem împreună frontul comun spiritual şi de echilibru duhovnicesc al unei ţări extrem de rănită, cu pandemia urii, care este mai grea decât pandemia cealaltă. Cred că mesajul este limpede”, a declarat părintele Necula.

El a afirmat că şi-ar dori foarte mult ca ” România să beneficieze de oameni de caracter, de oameni care să stea, prin rezistenţa caracterului, în faţa valului de provocare inerentă unei ţări, într-o lume a provocărilor”.
Mă rog să treacă valul cât mai departe de ţară şi să rezistăm pe un ţărm de linişte. Tare mult ar avea nevoie ţara de un oftat de odihnă, într-o lume cu prea multă ură”, a conchis preotul Constantin Necula.

Citeste si: Cum se va imparti Lumina de Paste si painea sfintita, dupa ce acordul MAI-BOR a fost modificat

Citeste si: Vela sustine ca Iohannis si Orban au fost de acord cu distribuirea Luminii de Paste

Ministrul

Marcel Vela a fost cel care a încheiat un controversat acord cu Patriarhia, angajaţii MAI urmând să fie implicaţi în distribuirea Luminii Sfinte în noaptea de Înviere. Acordul a fostr apoi modificat, la solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis şi pe fondul criticilor venite din mediul politic, dar şi din partea societăţii civile.

Citeste si: Parintele Constantin Necula, despre adevaratul mesaj de Paste: "Un suflet ranit de frica nu poate lupta cu moartea!"

Citeste si: Parintele Constantin Necula despre boala si durere: "Nu ţine suferinţa în tine. Vorbeşte!"

Citeste

si: Preotul Constantin Necula, despre femeile care se machiaza: "Machiajul este consecinta unui complex, iar complexele au la baza pacate!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

S-a decis soarta fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea: Masura este definitiva

Rebelii houthi au atacat cu drone Riadul chiar în timpul curselor de Formula E la care asista prințul moșternitor Mohammed bin Salman

Cutremur în media! S-a aflat cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea. Este celebră și au fost împreună 7 ani

Bogdan Mocanu a răbufnit: "S-au mai găsit două terminate care să..." Ce a pățit fostul concurent de la "Puterea Dragostei"?

Coronavirus Romania: Doua luni de la primul deces. Cate imbolnaviri erau confirmate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies