Parea ca e un invelis de carnat ratacit in conserva de rosii, dar adevarul e mult mai rau! "Fiul meu e traumatizat, n-a mai mancat de atunci!" E socant ce a gasit femeia in supa de rosii!

Femeia ingrozita a reclamat descoperirea producatorului, insa raspunsul primit a fost unul rece.

Jeanette Hing, o britanica de 45 de ani din Liverpool, a povestit ca a rasturnat supa intr-o cratita si a auzit o improscatura, insa a ignorat-o si a continuat sa o incalzeaza. Cand i-a turnat supa fiului ei de 12 ani in farfurie, a auzit iar acel zgomot.

"Am amestecat cu atentie in supa si am descoperit un bulgare ciudat. Pot spune doar ca semana cu pielea unui carnat. Era dezgustator", a dezvaluit ea.

Jeanette a luat legatura cu compania producatoare, pentru a afla cum a ajuns pielita de carnat in supa ei de rosii, insa raspunsul a fost si mai traumatizant.

Impreuna cu un voucher de zece lire, reprezentantii companiei i-au scris:

"Laboratoarele noastre au examinat obiectul trimis de dumneavoastra. Cu ajutorul unui microscop puternic nu au reusit sa identifice elemente care sa sugereze ca e vorba de carne, cum ati indicat. In schimb, ar putea fi mucegai. Cu parere de rau, nu putem spune cu siguranta cum a ajuns acolo."

Fiul ei, JOn Paul, a fost cel mai afectat de intamplare. "E foarte simandicos si manca doar supa aceasta de rosii, era dependent de ea. Acum nu mai mananca decat paste", a marturisit mama.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate