Pare normala, dar sta zilnic in fata oglinzii cate doua ore pentru a ascunde o prostie facuta la 17 ani! Uite ce are fata asta pe chip si cum arata fara machiaj

La prima vedere tanara din imaginea alaturata pare normala. Insa de 3 ani traieste un cosmar pe care va trebui sa il indure pentru tot restul vietii.

Tyne, care are acum varsta de 20 de ani, a decis sa isi tatueze sprancenele permanent la 17 ani din cauza faptului ca cele naturale erau extrem de rare.

Insa in cele din urma acestea i-au crescut, iar atunci ea a realizat ca s-a tatuat gresit. S-a ales astfel cu doua randuri de sprancene, ajungand astfel sa arate ridicol.

Singura solutie la care Tyne poate apela pentru a nu se face de ras este machiajul. Astfel, ea pierde zilnic cate doua ore in fata oglinzii pentru a masca setul de sprancene tatuate.

"O sa trebuiasca sa trag toata viata pentru o greseala prosteasca. Cheltui lunar 150 de lire pe produse de machiaj, dar nu am cum sa ies din casa fara sa ascund sprancenele tatuate", a spus ea.

Iata cum arata tanara: 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate