Panică în Casa iubirii! Kinga a izbucnit din senin în lacrimi! Ce s-a întâmplat între ea și Radu de această dată! „Tu nu ai fost deloc jucăria mea!” Iată cum a consolat-o concurentul!

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 oct 2022, 15:25
Foto(4)

Kinga se simte dezamăgită de atitudinea lui Radu! Concurenta a izbucnit din nou în lacrimi amare astăzi în Casa iubirii! Iată cum a reacționat Radu!

Încă o săptămâna cu atmosfera tensionată și palpitantă e pe cale să se încheie în Casa iubirii, iar concurenții rămăși în competiție continuă să declanșeze noi dispute din cauza presiunii uriașe ce ii apasă pe umeri în ultima perioada. În ediția de astăzi, Kinga a avut o nouă ieșire nervoasă de proporții în platoul emisiunii, când a izbucnit în lacrimi din senin, spre marea uluire a tuturor și s-a retras în culise pentru a-și reveni. 

Panică în Casa iubirii! Kinga a izbucnit din senin în lacrimi! Ce s-a întâmplat între ea și Radu de această dată!

Deși au încercat în repetate rânduri să se împace și să formeze un cuplu din nou, Kinga și Radu ajung de fiecare dată la despărțire. În ediția de astăzi, în Casa iubirii, concurență a cedat nervos din nou, izbucnind în lacrimi.

În cele din urmă, această a părăsit platoul însoțită de Bianca. Această din urmă solicită camerei  permisiunea de a ieși în culise însă nu au voie să părăsească platoul și atunci Kinga se așează într-un loc mai retras pentru a se calmă. 

„Am o criză de nervi! Sunt foarte nervoasă! Nu vreau să mă vadă nimeni! Vreau să ies!”, a spus Kinga. 

 

Deși Bianca și Diana au încercat din răsputeri să o ajute pe Kinga să își revină pentru a se putea întoarce lângă colegele lor, concurenta a rămas în aceeași stare nervoasă. În cele din urmă și-a făcut apariția Radu, care a încercat și el la rândul lui să o tempereze pe fosta lui partenera.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Tânăra i-a spus ce anume a supărat-o din nou la atitudinea lui, accentuând faptul că el nu a fost niciodată o jucărie pentru ea, deoarece ea a avut mereu sentimente pentru el și încă îl poartă în gândurile ei și suferă din cauza lui. 

„Să-ți măsori cuvintele când vorbești în emisiune! Eu nu m-am terfelit în emisiunea asta și tu nu ai fost deloc jucăria mea! Eu nu cred că m-am jucat cu tine sau te-am folosit în vreun fel!”, a spus Kinga.

Calendar Ortodox 3 februarie 2023: Sărbătoare mare! Azi e ziua tuturor românilor care poartă acest nume sfânt

Citeste si: Larisa a izbucnit în lacrimi din cauza lui Ionuț, astăzi in Casa iubirii! „Aș face ce simt” Imaginile cu Ionuț și Anca în ipostaze apropiate au deranjat-o teribil! Iată cum a reacționat concurenta! 

Citeste si: Ionuț, decizie dureroasă în privința Ancăi, noua concurentă din Casa iubirii! „Nu pot oferi ceea ce oferi tu” Iată cum a reacționat tânăra și ce măsuri a luat Larisa între timp!

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies