Exclusiv! Ce legătură are Natalia cu Emanuel de la Casa Iubirii. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurenta din show-ul matrimonial

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 oct 2022, 14:45

Natalia vorbeste despre Radu si Kinga

Sursa: Instagram

Natalia a fost prima care a confirmat ca Emanuel si ea au luat legatura.

Întrebată de moderatoarea emisiunii Culisele Iubirii, Bianca Comanici, ce poate spune despre legătură pe care Natalia o are cu Emanuel, fosta concurenta s-a arătat foarte mirata și a recunoscut că cei doi au vorbit pe rețelele de socializare și că îl are în lista de prieteni. 

Natalia despre relatia cu Emanuel de la Casa Iubirii

Citeste si: Exclusiv! Andreea Mantea, răspuns genial când a fost întrebată daca s-ar putea îndrăgosti la un show de televiziune

"Eu urmăresc foarte mulți concurenți, nu doar pe Emanuel. Uite, am făcut odată un live când el a intrat în Casa Iubirii, am intrat și eu pe live-ul lui, era o situație amuzanta pentru că mulți au zis că ne potrivim.

Nu am vorbit niciodată cu Manu. Este foarte drăguț la înfățișare, doar că îmi plac băieții mai mari de vârstă. Nu stiu daca e normal să vorbesc, el are o relație cu Andreea
, a fost declarația ferma a Nataliei.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Vorbesc o limbă secretă! Povestea impresionantă a localnicilor din Mârgău, Apuseni, care și-au inventat propria limbă: ”Acum toată lumea e ”domn””

"Radu este indragostit de Kinga"

Cât despre cuplul Radu-Kinga, Natalia spune că nu îi vede nici împreună, însă nici despărțiți și chiar daca nu vrea să recunoască, concurentul are sentimente pentru antrenoarea de fitness pentru că orice face se gândește la ea și nici o relație cu vreo noua concurenta nu o poate continua fară să o compare cu Kinga: "Mă enervează că multe persoane caută să formeze un cuplu să rămână în competiție.

Nu înțeleg, pot să ramai în emisiune și fară cuplu. Eu nu cred că Kinga o să fie cu cineva în afara de Radu. Asta ar fi un cadou pentru public, în sfârșit, Radu și Kinga împreună. Radu o place foarte mult, este și puțin îndrăgostit, acolo. El moare, doar pe Kinga o vede, era în cunoaștere și tot la Kinga se gândea și cădea în capcana. Poate or fi împreună după emisiune, a mai completat Natalia.

 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies