Ozana Barabancea a colindat-o pe Teo Trandafir! Momentul a fost surprins în totalitate VIDEO

Author: Laura Macovei
Actualizat: 08 dec 2023, 11:11

Ozana Barabancea a colindat-o pe Teo Trandafir! Momentul a fost surprins în totalitate VIDEO

Sursa: Teo Trandafir Instagram

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar colindătorii au început deja să îi încânte pe români. Vedetele sunt și ele mai active acum pe rețelele sociale, cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

Teo Trandafir nu se aștepta să fie colindată încă de la începutul lunii decembrie, însă mare i-a fost surpriza când cineva neașteptat a apărut la ușa sa. 

Ozana Barabancea a colindat-o pe fosta prezentatoare în preajma sărbătorilor.

Ozana Barabancea a colindat-o pe Teo Trandafir

„Primul meu colindător,” a scris Teo Trandafir pe pagina sa de Instagram, la secțiunea story. 

Ozana Barabancea este recunoscută pentru vocea sa de soprană, aceasta fiind profesoară de canto și solistă română de jazz. Artista a abordat de-a lungul carierei sale diferite stiluri muzicale. 

Citește și: Ce a vorbit Ozana Barabancea cu tatal ei DUPA ce a murit: "L-am visat si mi-a spus ca daca vreau..."

Care este cea mai mare calitate a lui Teo Trandafir

Teo Trandafir, una dintre personalitățile cele mai recunoscute și apreciate din peisajul media românesc, a împărtășit calitățile sale distincte și modul în care acestea au influențat evoluția sa, atât în plan personal, cât și în cel profesional.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La vârsta de 55 de ani, Teo Trandafir rămâne una dintre cele mai iubite personalități din România, stârnind o mare curiozitate în rândul publicului cu privire la aspecte intime ale vieții sale și la persoana dincolo de lumina reflectoarelor.

Vedeta a subliniat că loialitatea reprezintă cea mai importantă calitate a sa.

„Sunt un om loial celor din jur și, în momentul în care am promis un lucru, cu siguranță o să-l fac. Și că îmi place să petrec timpul liber în mijlocul naturii”,  a declarat vedeta pentru  Kanald.ro.

De asemenea, vedeta a mai vorbit despre cum arată o zi obișnuită din viața ei, în afara filmărilor.

Vedeta a dezvăluit că ziua ei debutează de dimineață și este plină de activități solicitante. Cu toate acestea, după program, Teo a admis că își rezervă momente de relaxare, acordându-și timp exclusiv pentru sine și alegând activități reconfortante.

„  De două zile prezint, alături de Mihai Hinda, emisiunea „Bară la bară” la Radio Impuls, iar programul arată în felul următor: mă trezesc tot la 06:00 dimineața, la 06:15 îmi ud grădina.

Apoi, dacă nu am o întâlnire planificată, până să plec spre muncă citesc, mă uit pe Internet, ajung apoi la redacție și pregătim ce avem de făcut în ziua respectivă în emisiune.

De la 16:00, timp de trei ore suntem în live, alături de ascultătorii Radio Impuls. După emisiune, mai vorbim în redacție, apoi program de voie”,  a spus vedeta pentru  Kanald.ro.