Operatie extrem de dificila pentru un tanar de 23 de ani! Are una din cele mai rare forme de cancer despre care se spune ca doar o persoana la un milion o poate face VIDEO

Andrei are numai 23 de ani si in urma cu o luna medicii romani i-au dat cea mai proasta veste pe care o putea primi vreodata.

 Baiatul sufera de o forma de cancer foarte rara. Atat de rara incat se intampla ca numai o persoana dintr-un milion sa dezvolte acest tip de tumora.

Norocul lui Andrei a venit tocmai din America.O echipa de specialisti l-au operat pe tanar prin metoda Mosh, metoda prin care se poate stabili aproape imedit cat de tare a afectat o tumora tesutul. Mai mult, tesutul sanatos poate fi conservat in totalitate.

Dupa numai o ora si jumatate, Andrei a iesit din sala de operatie cu zambetul pe buze.Au urmat doua ore de asteptate, dar in final medicii i-au dat cea mai buna veste: tumora a fost scoasa in totalitate si este complet vindecat. 

Nimeni nu poate explica din ce cauza s-a dezvotat aceasta tumora pe corpul lui Andrei dar medicii ne atrag inca o data atentia asupra pericolului care vine de la soare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate