Omer află că slujba oferită la spălătoria auto este doar un aranjament al lui Susen. Ayla se îmbată și cade pe scări. Urmăriți un nou episod intrigant din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la 20:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei

Susen aranjează pentru Omer un job la o spălătorie auto dar Omer

Sursa: Captură KANAL D

Evenimente neasteptate se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Cei trei frați rămași singuri după moartea părinților, dar și după moartea fratelui lor mai mare, Kadir, care și-a pierdut viața într-un accident teribil. Omer, Asiye și Emel trec prin momente de cumpănă. Urmăriți noi episoade din serialul vostru preferat ”Totul pentru familia mea”, de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Susen aranjează pentru Omer un job la o spălătorie auto

Șengul are amnezie iar familia Eren încearcă să o ajute să-și recapete memoria, deși toți se întreabă dacă nu cumva minte. 

Susen aranjează pentru Omer un job la o spălătorie auto dar Omer renunță când află că patronul l-a angajat pentru a-i face o favoare lui Susen și că ea îi va plăti salariul.

Citește și: Ilknur, dispusă să facă orice pentru ca Emel să ajungă în familia ei. Vezi online live episodul 41 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

La început se supără dar apoi înțelege că ea a vrut doar să-l ajute. Doruk și Kaan se ceartă pentru Asiye. Suzan se întoarce la compania lui Resul cu planuri mari dar dă greș din primul moment pentru că îi spune lui Akif ce intenționează să facă, adică să se căsătorească cu Resul și să îl distrugă pe Akif.

5 filme cu Kevin Costner pe care trebuie să le vedeți. Actorul împlinește frumoasa vârstă de 68 de ani

Ayla se îmbată și cade pe scări și are niște răni ușoare.

Akif îl minte apoi pe Resul că un jurnalist vrea să publice o știre falsă că el a rănit-o pe Ayla și îl convinge să amâne divorțul ca să nu se creadă că știrea este adevărată.

Cemile reușește să plece din casa lui Tolga și merge acasă la Asiye. Tolga îi acuză pe Asiye și pe Omer că au instigat-o împotriva lui și i-a despărțit. Ca să nu le mai facă probleme familiei Eren, Cemile pleacă din oraș.

Seara, tinerii se duc la o petrecere iar Tolga provoacă un incendiu în local ca să se răzbune pe Omer și pe Asiye.

Citește și: Detalii cutremurătoare ies la iveală despre Şengül, Emel îi spune unchiului ei că ea a fost cea care a dat-o lui Ilknur: ”Mătușa m-a dat acelei femei” Întâmplări pline de suspans, în această seară, într-un nou episod ”Totul pentru familia mea”

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies