Oltin s-a accidentat sau a simulat? Iata ce parere au Anca Surdu, Diana Bulimar si Roxana Kirita despre abandonul lui Oltin in timpul jocului din seara trecuta!

Oltin este vazut drept marul discordiei in echipa Faimosilor, la Exatlon.

Seara trecuta, in timpul probei, Oltin a fost nevoit sa renunte, deoarece la doar cateva minute de la inceperea traseului a acuzat dureri puternice in zona lombara, care s-au acutizat in momentul in care s-a impiedicat incercand sa sara de pe suportul stalpului pentru a recupera carul de pe circuit.

Conform regulamentului, Ionut de la "Razboinici", concurentul cu care se duela Oltin, a putut sa aleaga un alt concurent din echipa "Faimosilor" care sa continue cursa in locul lui Oltin.
Aflate in platoul "WOWbiz", Anca Surdu, Diana Bulimar si Roxana Kirita, fiica lui Giani, au vorbit despre ceea ce s-a intamplat in jocul serii. Acestea au declarat ca nu considera ca Oltin ar fi simulat ci totul se datoreaza starii sale precare de sanatate si a lipsei de antrenament.

"Nu stiu ce s-a intamplat! Nu ne-a spus niciodata de aceasta problema! Chiar nu stiu ce s-a intamplat in momentul de fata! Probabil ca la starea lui de sanatate, nu a venit foarte pregatit, spatele este primul care cedeaza!", a spus Diana Bulimar.

"De ce a mai venit! Banuiesc ca si de afectiunea aceasta stia dinainte de a veni in acest concurs! De ce vii daca nu esti capabil sa concurezi ca si ceilalti concurenti, daca nu esti capabil sa te ridici la nivelul ala!", a spus Roxana Kirita.

"Parerea mea este ca nu minte! Daca a spus ca il doare si ca are o problema asa este! Nu cred ca ar fi neaparat o strategie pe care el o pune in practica sau pe care au vorbit-o ca echipa inainte! Eu cred ca el este posibil sa aibe o problema mai ales avand in vedere faptul ca nu era o fire prea sportiva, uitandu-ne putin la el si cred ca in ultima perioada s-a suprasolicitat si si-a depasit si el niste limite si probabil ca se resimte!", a spus Anca.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate