Andrei Stoica si-a anuntat debutul in cinematografie. "Am inceput deja filmarile, iar lansarea e in 2020". Care e adevarul spre filmul in care joaca fostul Faimos

Dupa intoarcerea in tara, Andrei Stoica a urmat un program intensiv de recuperare si, in trei saptamani, si-a anuntat fanii ca e in forma maxima si e pregatit sa intre din nou in ring.

Cariera lui Andrei e pe un trend ascendent, asa ca nimanui nu i s-a parut ciudat cand acesta anuntat pe Instagram ca se lanseaza in cinematografie, alaturi de unul dintre actorii de actiune preferati. Cine sa fie? Van Damme, Steven Seagal, Stallone, au speculat fanii. Anuntul a fost insotit si de doua cadre din presupusul film, ceea ce a facut si mai veridica pacaleala.

Pacaleala? Da! Totul a fost o pacaleala de 1 aprilie de la Andrei pentru fanii sai. Dezvaluirea a fost facuta pe 2 aprilie, cand luptatorul a postat trailerul video in intregime. Acesta nu promoveaza insa un film ci finala de opt lupatori a World Fighting League, unde Andrei va lupta pe 13 mai, in Olanda.

Iata imaginile:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate