Oltin Hurezeanu e un norocos: iubita lui e un fotomodel care a defilat pentru Armani si Moschino! Cine e cea care i-a scris mesajul emotionant citit de Faimos duminica seara

De ani buni, Oltin Hurezeanu traieste o frumoasa poveste de dragoste, alaturi de Catalina Isopescu, fiica unui celebru prezentator TV din anii ' 90, Emanuel Isopescu.

La 18 ani, Catalina a ales sa plece din Romania in Germania unde a batut la usa mai multor agentii de modele. Dintre toate acestea singura agentie care a angajat-o fiind Louisa Models.

Catalina a facut cateva cataloage, dar avea de lucru destul de rar. A schimbat agentia, a ajuns la Munich Models, si Suzane, agenta sa, i-a spus ca nu are ce cauta in Germania pentru ca este prea bruneta si a trimis-o la Milano, unde a stat sase luni.

La Milano, Catalina a lucrat foarte mult (catwalk, showroom, cataloage, pictoriale) cu Elite Milano, pentru clienti ca Armani, Mariella Burani, Alberta Ferretti. Abia se lansase Moschino Cheap & Chic si a si facut un show.

La Armani, a fost aleasa una dintre cele trei fete care sa-l reprezinte pe Armani, practic o parte din "imaginea" sa.

La un moment dat, insa a obosit si nu a mai putut sa zboare tot timpul. Spune ca avea o varsta si ajunsese la un nivel de unde nu avea unde sa mearga mai departe, asa ca a venit timpul unei schimbari.

S-a reintors in tara si a obitnut, in 1995, licenta pentru a organiza show-ul de fashion ""Look of the Year" iar in primul an a lansat-o pe Andreea Raicu.

Dupa cativa ani, in 2000, a schimbat registrul si a deschis o agentie de publicitate, in cadrul careia activeaza si in prezent.

Vezi mai jos mesajele primite de Oltin de la familie:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate