Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze alături de colegii săi! Iată cum au fost surprinși carismaticii actori în spatele camerelor de filmat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2023, 15:36
Foto(7)

Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, la fel de glumeț și buclucaș și dincolo de platourile de filmare! „Noul meu păr și altele!” Iată cum a fost surprins recent, alături de îndrăgiții lui colegi în spatele camerelor de filmat!

Turan Cihan Şimşek face parte din categoria celor mai apreciați actori din tânăra generație a cinematografiei turcești. Deși are doar 30 de ani, carismaticul actor a reușit să cucerească publicul cu talentul lui desăvârșit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de excepție, care i-au adus mari succese. Tânărul actor a acumulat peste un deceniu de experiență pe platourile de filmare deoarece a început să joace încă de la vârstă de 17 ani și s-a bucurat de o frumoasă și prolifică evoluție.

Cel mai recent proiect al carismaticului actor este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Oğulcan.

Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze alături de colegii săi

Turan Cihan Şimşek s-a născut în anul 1992, în Bad Säckingen, în Germania, însă pe când avea doar câțiva ani, părinții săi au decis să se mute din nou în Turcia.

Turan Cihan și-a dorit încă din copilărie să devină un actor renumit, iar la vârstă majoratului, acesta a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film, din cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes, reușind astfel să își îndeplinească marele vis.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, micuța Emel dispare fără urmă! O nouă nenorocire se abate asupra fraților Eren!

În anul 2009, ambițiosului tânăr a debutat pe platourile de filmare ale producției Turan Bez Bebek, iar de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de acest domeniu fascinant și a continuat să participe la diverse castinguri. În cei 13 ani de activitate, Turan Cihan a jucat în nouă seriale de televiziune, dovedind un talent remarcabil și o carisma cuceritoare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Chipeșul actor a fost cooptat in anul 2021, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în rolul Oğulcan, ce i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră. Turan s-a integrat rapid în echipa actorilor și s-a bucurat enorm de faptul că a jucat alături de actori mult mai experimentați de la care a avut multe de învațat ca și colegii lui mai tineri.

O relație deosebită a legat cu partenerii lui de platou, Yiğit Koçak (Omer) și cu Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye) și cu Melis Minkari (Aybike). De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de Instagram câteva imagini de senzație din culise, unde se află alături de dragii lui colegi, în cele mai trăsnite ipostaze, însă și cu un look schimbat.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj de suflet pentru Kadir, la scurt timp după ce actorul a părăsit distribuția! Ce dezvăluiri neașteptate a făcut Turan Cihan Şimşek! „Am experimentat multe pentru a fi mândri unul de celălalt”