OFICIAL! Masca de protecție va fi complet eliminată în spațiile publice. Unde s-a luat această decizie?

,

Masca de protecție va fi complet eliminată, toate dispozițiile care vizau purtarea obligatorie a măștii sanitare în spațiile publice au fost anulate.


In articol:

Masca de protecție nu va mai fi purtată începând din această săptămână în spațiile publice, așa cu prevedeau dispozițiile care vizau purtarea măștii în toate spațiile publice. Toate aceste reglmentări au fost anulate.

Masca de protecție devine istorie în această zonă

Danemarca este țara care a anulat dispozițiile care prevedeau purtarea măștii sanitare în toate spațiile publice. Guvernul de la Copenhaga și o mare parte din partidele parlamentare au ajuns la un consens și au eliminat reglementările care priveau obligativitatea de a purta masca de protecție în toate spațiile deschise. Cetățenii danezi vor fi nevoiți să poarte masca sanitară doar atunci când folosesc transportul public și doar în momentul în care nu stau așezați pe scaune.

Masca de protectie eminata complet
Oamenii nu vor mai trebui să poarte masca sanitara

Obligativitatea purtării măștii sanitare va fi complet anulată în Danemarca până la 1 septembrie.

Restricțiile în Danemarca au fost eliminate treptat începând cu primăvara anului 2021, iar aproape toate spațiile publice au fost redeschise, exceptând cluburile de noapte, care vor fi redeschise din septembrie. 

Numărul infectărilor cu COVID-19 au înregistrat o creștere ușoară în statul danez după relaxarea restricțiilor, însă această creștere nu a fost dramatică, pentru a se lua măsuri drastice.

Conform ultimelor date, rata de infectare a scăzut din nou, au fost înregistrate 315 cazuri dumincă, cel mai scăzut număr raportat după luna februarie.

Masca de protectie eminata complet
Masca eliminata in public

Citeste si: Masca de protecție, din nou obligatorie în România? Un medic cunoscut dă peste cap tot ce știam până acum: „Purtatul măștii devine în continuare o necesitate!”

Danemarca a înregistrat cea mai mare rată de infectare din spațiul european

Potrivit ultimelor date furnizate de Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor (ECDC), Danemarca a avut o rată de 215 infecții la 100.000 de locuitori în ultimele două săptămâni, cea mai ridicată din spațiul ecomonic european.

După decia danezilor de a renunța definitiv la masca de protecție, Germania se gândește să ia o măsură similară, după ce rata de infectare a scăzut considerabil. Ministrul Justiției de la Berlin a cerut statelor federale să revizuiască obligativitatea de a purta mască de protecție.

”Acest lucru se aplică și școlilor, deoarece elevii sunt deosebit de afectați de cerința purtării de mască”, spune ministrul german.

Citeste si: Fără mască de protecție în spațiile închise de la 1 iunie? Cine poate renunța la această măsură?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Masca de protecție, din nou obligatorie în România? Un medic cunoscut dă peste cap tot ce știam până acum: „Purtatul măștii devine în continuare o necesitate!”

Sfârşit tragic pentru cel mai cunoscut actor român din Spania - avea 42 de ani

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Orașul din România unde masca de protecție este în continuare obligatorie în exterior. Care este explicația autorităților?

Masca ar trebui să fie obligatorie pentru copii? Un cunoscut medic atenționează: „Situația devine complicată!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies