Oana Zavoranu si-a luat casa cu ACTE FALSE? Vedeta a fost chemata la DNA pentru a da explicatii VIDEO

Oana Zavoranu a fost chemata din nou la Directia Nationala Anticoruptie.

Procurorii au primit un denunt anonim in care se spune ca vedeta si-a obtinut in mod ilegal casa in care locuieste in prezent, din strada Andrei Muresan. 

 

Cel care a ajuns primul la sediul DNA a fost iubitul Oanei, Razvan, la volanul unei masini de lux. Bruneta a ajuns dupa, in masina avocatului ei, Viorel Mocanu. Nu a vrut sa faca nicio declaratie cand a intrat, iar ingrijorarea putea sa-i fie citita pe fata.

 

In urma cu cateva zile, si Pepe a fost chemat la DNA sa dea declaratii cu privire la aceeasi plangere. Cantaretul nu a oferit informatii presei despre ce s-a discutat inauntru.

 

Casa din Andrei Muresan este pe numele Oanei Zavoranu inca din anii '90, atunci cand a primit-o de la mama ei, Marioara Zavoranu, in schimbul unor terenuri.

 

Oana este acuzata ca ar fi dat mita cuiva din Primaria Sectorului 1 ca sa ii faciliteze obtinerea proprietatii. Cu toate acestea, Oana a spus in repetate randuri ca nu a primit casa de la Primarie, ci a obtinut-o mostenire de la mama ei.

 

Si Marioara Zavoranu a fost implicata intr-un scandal tot cu casa din Andrei Muresanu.

 

Cand a cumparat-o, mama Oanei a declarat ca nu detine alte imobile, iar, la momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare a iesit la iveala faptul ca Marioara mai avea alte doua imobile.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies