Oana Turcu sare in apararea Elenei de la Mandinga: "Chiar m-a emotionat interviul in care ea a spus tuturor: Da, am acnee!"

Oana Turcu sare in apararea Elenei de la Mandinga: Chiar m-a emotionat interviul in care ea a spus tuturor: Da, am acnee!

Oana Turcu a fost impresionata de modul in care s-a aparat Elena de la Mandinga atunci cand a fost acuzata ca are acnee si ca pilozitate excesiva.

Oana Turcu a fost impresionata de modul in care s-a aparat Elena de la Mandinga atunci cand a fost acuzata ca are acnee si ca pilozitate excesiva. Vedeta TV i-a dedicat cantaretei un post de blogul personal in care ii da sfaturi acesteia si ii ofera solutii naturiste pentru a-si rezolva problemele.

"Si daca e asa, si daca e a noastra, cand descoperim ca Elena – o fata modesta de felul ei, care nu merita aroganta, cata vreme nici ea nu ofera alora asa ceva – este tocata pentru faptul ca are un ten acneic.

Pentru anii din viata in care nu ma puteam arata lumii fara mult fard pe fata, sunt alaturi de ea. Si chiar m-a emotionat interviul in care ea a spus tuturor: Da, am acnee! Da, am o pilozitate accentuata! Dar acesta e cel mai important lucru pe care il putem comenta despre mine?”. Mi-i amintesc acum – dar doar pentru o secunda – pe toti cei care, sub masca anonimatului, efectiv fac praf pe net oameni care au un talent si cu care nu se pot compara.", a scris Oana Turcu pe blog.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate