Oana Roman, motivul pentru care încă poartă numele fostului soț. Vedeta a dezvăluit totul pe internet

,
Oana Roman poarta numele lui Marius Elisei
De ce Oana Roman mai poarta numele lui Marius Elisei?[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu câteva luni, însă vedeta încă poartă numele fostului soț, ceea ce a trezit semne de întrebare în rândul urmăritorilor de pe rețelele de socializare.


In articol:

Oana Roman încă poartă numele fostului soț pe rețelele de socialzare, astfel fanii vedetei au devenit foarte curioși. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care încă poartă numele lui Marius Elisei.

Oana Roman a dezvăluit de ce poartă încă numele lui Marius Elisei

Oana Roman este foarte apropiată de comunitatea sa din mediul online și îi place să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Astfel, vedeta a organizat pe pagina de Instagram, la secțiunea stories, o serie de întrebări și răspunsuri. Fanii au avut ocazia să-i pună vedetei cele mai râvnite întrebări, iar ea să răspundă. Curioși din fire, internauții au întrebat-o pe Oana Roman de ce încă mai poartă numele fostului soț pe rețelele de socializare.

Oana Roman poarta numele lui Marius Elisei
Oana Roman nu și-a schimbat buletinul[Sursa foto: Instagram]

După divorțul de Marius Elisei, Oana nu și-a schimbat numele de la contul de Instagram, astfel apare în continuare numele fostului soț.

”De ce v-ați păstrat numele soțului pe rețelele de socializare?”, a fost întrebarea unuia dintre internauți.

Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară, aceasta a explicat foarte frumos care este adevăratul motiv pentru care încă mai poartă numele.

Oana Roman poarta numele lui Marius Elisei
Oana Roman a explicat totul[Sursa foto: Instagram]

”Nu mi-am schimbat încă buletinul și pentru a schimba numele la un cont cu bifă trebuie să le arăt un act de identitate. Ori în buletin mă cheamă încă Roman Elisei.”, a fost explicația pe care Oana Roman a adus-o.

Citeste si: Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman? Mesajul lui a pus pe toată lumea pe gânduri: „Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt...”

Oana Roman și Marius Elisei, weekend la Brașov

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu, însă de dragul fetiței lor petrec cât mai mult timp împreună.

Aceștea au plecat într-o escapadă la Brașov, unde au petrecut câteva zile de poveste împreună.

Oana Roman poarta numele lui Marius Elisei
Oana Roman weekend la munte[Sursa foto: Instagram]

Marius și Oana fac tot posibilul ca fiica lor să nu simt lipsa unuia dintre prinți, chiar dacă ei nu mai locuiesc în aceeași casă. Cei doi sunt în relații foarte bune și niciunul nu se dă înlături atunci când organizează activități cu fiica lor, precum minivacanța din acest weekend, în care au fost la munte.

Citeste si: Oana Roman, dărâmată de moartea lui Ion Dichiseanu. Mesajul cutremurător pe care vedeta la publicat pe internet: ”Azi a plecat, dar rămâne în atât de multe feluri...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman? Mesajul lui a pus pe toată lumea pe gânduri: „Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt...”

Interceptări SPECTACULOASE în dosarul certificatelor false de vaccinare anti-COVID: Oamenii nu vrea înţepaţi, ca să ştii, nu?! Nu vrea decât patalamaua la mână

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Oana Roman, de urgență la spital după accidentarea din Egipt: ”Începe să mă deranjeze...” Cum se simte vedeta

Oana Roman și Marius Elisei au petrecut Paștele împreună! Cei doi au plecat în vacanță alături de fiica lor. Cum au sărbătorit

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies