Oana Roman, jignită în mediul online! „Au început să-mi scrie că sunt o nesimțită și mincinoasă” De ce a fost acuzată vedeta

Author: Laura Macovei
Actualizat: 18 ian 2024, 13:07

Oana Roman, jignită în mediul online! „Au început să-mi scrie că sunt o nesimțită și mincinoasă”

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman a fost atacată pe rețelele sociale, după ce ar fi spus că o rochie purtată de ea este mărimea S. Haterii au reacționat imediat, spunând că vedeta nu ar putea încăpea niciodată într-o mărime așa mică.

Oana Roman este extrem de activă pe Instagram, acolo unde are o mare comunitate de fani. Nu trece o zi fără ca vedeta să posteze un insta-story în care discută cu urmăritorii săi diferite subiecte.

Oana Roman, atacată în mediul online

Vedeta a fost criticată și jignită, după ce a declarat că o rochie purtată de ea este în mărimea S, oversized. Haterii nu s-au putut abține și au reacționat jignitor la adresa Oanei, spunându-i că nu va putea încăpea niciodată într-o mărime atât de mică.

„S-au activat baragladinele în mediul online după ce am spus că rochia asta de pe mine este măsura S oversized și au început să-mi scrie că sunt o nesimțită și o mincinoasă că nu am cum să încap niciodată în măsura S, dar fiind oversized, se potrivește la un M-L, asta am și explicat. Poate nu știu ce înseamnă oversized. Una mi-a cerut să-i trimit eticheta, la propriu.

A zis să-i dau poză. Cam atât de departe s-a ajuns cu boala psihică în România în rândul unor oameni, în online vreau să spun”
a reacționat Oana Roman, într-un insta-story.

Vedeta nu s-a lăsat mai prejos și le-a avertizat pe „fanele” ei că le va arăta eticheta, amuzată mai mult de situație.

Citește și: Oana Roman dezminte acuzațiile aduse de Marius Elisei: „Cum să spui ca am ascuns sarcina 4 luni???” Când a rămas, de fapt, însărcinată fiica lui Petre Roman

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Mare problemă cu măsura rochiei mele. Că nu are cum să fie S. s-au deranjat unele. Clar nu port S, dar rochia asta fiind oversized, la măsura M înotam în ea. Și ca să doarmă prost alea, la noapte le arăt și eticheta. Până atunci mai am de filmat o campanie pentru care primesc și bani,” a mai spus fiica lui Petre Roman.

Oana Roman a slăbit spectaculos

Oana Roman a dus o luptă strânsă cu kilogramele acumulate în ultimii ani, însă mărturisește că se simte mult mai bine în piele ei acum, cu toate că procesul a fost unul anevoios, cu diete și diferite ceaiuri.

Acum însă, vedeta arată foarte bine, iar diferența este una vizibilă.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Oana Roman de Crăciun: ”Isa are nevoie de mine” Vedeta se simte copleșită în această perioadă

„Și ca să nu mai fie iar interpretări.. am pornit de la asta și am ajuns la asta! Fără filtre, fără editare. Cu proceduri, dietă și ceai”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!