Oana Radu l-a făcut să scuipe tot! TJ Miles a văzut filme de adulți alături de parteneră și a avut nopți de dragoste în trei: „Am făcut asta cu alte persoane, nu cu ea”

Author: Lavinia Medrea

TJ Miles a văzut filme de adulți alături de parteneră și a avut nopți de dragoste în trei: „Am făcut asta cu alte persoane, nu cu ea”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

TJ Miles, unul dintre cei mai cunoscuți și carismatici vloggeri din România, a făcut mărturisiri incendiare la „Detectorul de minciuni”!

Invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, TJ Miles a făcut cele mai incendiare mărturisiri din viața sa intimă.

TJ Miles s-a uitat la filme pentru adulți cu partenera și a invitat mai multe persoane în dormitor

TJ Miles a recunoscut, în fața Oanei Radu, că a vizionat filme pentru adulți alături de fosta lui iubită, dar și că a invitat mai multe persoane în dormitor. Acest lucru nu s-a întâmplat cu fosta lui parteneră, deoarece, după spusele vloggerului, era mult prea pudică pentru o asemenea experiență, față de el. 

Citeste si: TJ Miles recunoaște ce nu a recunoscut vreodată un alt bărbat! De ce nu vrea să aibă o relație serioasă: „Nu pot să fiu loial”.

„Da, normal (n.r.: au vizionat filme pentru adulți împreună). Nu, ea nu era cu astea (n.r.: cu a invita pe altcineva în dormitor), dar am făcut asta cu alte persoane, nu cu ea.

Ea nu voia, nu era deschisă la asta. Era foarte închisă, nesigură pe ea și deja era geloasă pe mine, să aduc încă una în pat era... știți ce vreau să spun, nu era ok”, a declarat TJ Miles.

TJ Miles vrea nu una, ci două neveste! Care sunt condițiile

TJ Miles a recunoscut că, dacă ar avea oportunitatea, ar avea două neveste, precum arabii și musulmanii.

Deși nu caută un astfel de angajament, mai ales față de două persoane în același timp, vloggerul nu ar spune „nu” dacă ar întâlni două femei frumoase, deștepte și pe placul lui, cu care să se însoare.

Citeste si: TJ Miles a recunoscut tot la „Detectorul de minciuni”! A făcut sau nu închisoare celebrul vlogger: „Am fost nevinovat”

Xonia a recunoscut motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei milionar. Ce spune cântăreața: „Îl iubesc, îl voi iubi întotdeauna”

„Eu sunt un om foarte diferit, și dacă aș putea să am două neveste, aș avea două neveste! Cum sunt musulmanii, arabii, sunt tari, au și șase. Adică, ar fi tare. Nu vreau să am două, aș vrea să am una, normal, frumos, dar dacă mă întâlnesc cu două fete tari, le-aș mărita pe amândouă, dacă ele ar fi ok una cu alta. 

(...) Eu sunt deschis și la aia (n.r.: ocazia de a avea două neveste) dacă mi se deschide oportunitatea. Nu caut asta”, a explicat TJ Miles.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies