TJ Miles recunoaște ce nu a recunoscut vreodată un alt bărbat! De ce nu vrea să aibă o relație serioasă: „Nu pot să fiu loial”.

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 oct 2022, 23:32

De ce nu vrea să aibă o relație serioasă: „Nu pot să fiu loial”.

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, TJ Miles a venit să răspundă celor mai așteptate întrebări despre viața lui personală și profesională.

Invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, TJ Miles a făcut dezvăluiri exclusive despre viața lui amoroasă, despre copii, dar și despre cum se comportă cu o femeie în viața de zi cu zi.

TJ Miles, despre viața lui amoroasă

Întrebat de Oana Radu dacă există o prezență feminină în viața lui, TJ Miles a răspuns negativ, contrar așteptărilor tuturor, având în vedere că este un tânăr inteligent, amuzant și care are succes pe plan profesional.

„Nu. Nu există prietenă. Nici copii. Nu vreau iubită. E mai frumos fără iubită, din cauză că am foarte multă treabă și nu vreau să mă implic cu o fată, că după aia nu e corect pentru ea.

Și dacă nu se simte bine și eu o înșel, de ce? Mai bine să nu am titlul ăsta, să fiu liber.

Citeste si: TJ Miles a recunoscut tot la „Detectorul de minciuni”! A făcut sau nu închisoare celebrul vlogger: „Am fost nevinovat”

(...) Dacă nu ai iubită, ai mai multe. Când ai iubită, ai doar una. Îmi doresc să am una, dar nu o să pot să am una că nu o să pot să fiu loial”, a explicat TJ Miles, punctând că nu are relație pentru că nu este pregătit să fie loial.

TJ Miles a recunoscut, de asemenea, că mama lui își dorește să aibă un nepoțel, dar dorințele lor sunt contradictorii.

„Mama mea vrea să aibă un nepot. E degeaba că vrea ea asta, eu nu vreau asta”, a declarat TJ Miles.

Cum se comportă TJ Miles cu femeile

TJ Miles susține că respectul pentru femei este lege.

Vloggerul a precizat anterior că a refuzat să profite vreodată de femei și fete, fiind un bărbat care respectă atât sexul opus, cât și pe el însuși. Este adevărat că în fosta lui relație au existat certuri, dar a fost total exclus ca TJ Miles să ridice mâna la partenera lui.

TJ Miles a recunoscut tot la „Detectorul de minciuni”! A făcut sau nu închisoare celebrul vlogger: „Am fost nevinovat”

Citeste si: Antonio Pican dă cărțile pe față! Cântărețul a recunoscut dacă îl mai deranjează în prezent să vorbească despre fosta lui relație cu artista BiBi: „Ne-am promis unul celuilalt”

„Nu. De bătut nu există de bătut. De înjurat da, adică normal că am avut și eu certurile cu fosta iubită, ne-am înjurat, ne-am aruncat cu chestii”, a declarat TJ Miles.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies