Oana Lis se confruntă de ani buni cu o mare dependență: ”Am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn" Vedeta a decis să pună stop ”viciului” care o macină pe interior

,
Oana Lis se confruntă de ani buni cu o mare depedență

Oana Lis se confruntă de ani buni cu o mare depedență

Oana Lis are un ”viciu” care îi dă mari bătăi de cap și nu găsește leac pentru a scăpa de el. Soția lui Viorel Lis a mărturisit că în interiorul ei se duce o luptă grea.

Oana Lis a mărturisit recent că se confruntă cu o dependență pe care o are de ani buni. Este vorba despre consumul de zahăr, la care blondina nu poate renunța sub nicio formă. 

Oana Lis a decis să-și trateze dependența de zahăr 

Soția lui Viorel Lis a decis că este momentul să acorde mai multă atenție sănătății sale, așa că vrea să-și ”trateze” singurul viciu pe care în are: consumul de zahăr.

Oana Lis spune că vrea să fie un exemplu pentru pacienții care îi calcă pragul cabinetului de psihologie, astfel plănuiește să renunțe la zahăr.

Oana Lis se confruntă de ani buni cu o mare depedență

Oana Lis se confruntă de ani buni cu o mare depedență

Citeste si: Viorel Lis a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile. Cum arată și cum se simte fostul edil al Capitalei

"Zilele acestea încerc să nu mai mănânc zahăr. Motivația nu a fost de slăbit, ci pentru că e singura mea dependență și e una dintre cele mai mari dependențe ale oamenilor din toată lumea. Având în vedere că sunt psiholog și tratez oamenii de dependențe, am vrut să-mi demonstrez în primul rând mie că pot să fiu puternică și să renunț la o dependență.

Este foarte, foarte greu, am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn.

Aș fi făcut orice pentru o prăjitură, a fost greu.", a declarat Oana Lis, pentru un post TV.

Aceasta susține că mănâncă dulciuri zilnic de ani buni, deși nu este pregătită să renunțe definitiv la zahăr, Oana a precizat că încearcă să găsească un înlocuitor atunci când are poftă de ceva dulce.

  "Am mai suplimentat cu ștevia, cu zaharină și dulciuri fără zahăr. M-a întrebat cineva dacă am slăbit, mi se pare că m-am îngrășat, pentru că mănânc mai multă mâncare.(...) Nu am zis că nu mai mănânc zahăr niciodată, dar la mine era deja o dependență, adică mâncam zahăr -dulciuri- zilnic, de zeci de ani. Asta creează și un proces inflamator în corp și am zis să am grijă și de mine.", 

Citeste si: Viorel Lis, în lacrimi după decesul lui Alexandru Arșinel. Oana Lis: "L-a apreciat, el l-a numit director la teatru"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Viorel Lis a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile. Cum arată și cum se simte fostul edil al Capitalei

Lucian Bode nu se teme de moțiunea anunțată de Forța Dreptei și USR: 'Nu ar fi prima! De-abia aștept'

Viorel Lis a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile. Cum arată și cum se simte fostul edil al Capitalei

Exclusiv! Oana Lis despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: "I s-au mai ameliorat durerile. Le mulțumesc oamenilor pentru ajutorul financiar"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies