Oana il vrea pe Lis trupes! Fostul primar joaca tenis, fotbal si inoata de dragul sotiei!

Oana il vrea pe Lis trupes! Fostul primar joaca tenis si fotbal si inoata de dragul sotiei!

Despre dieta pe care Oana Lis a tinut-o stim cu totii. A dat roade, schimbarea e vizibila, blonda a slabit cateva kilograme si in primul rand si-a demonstrat ca are vointa.

Despre dieta pe care Oana Lis a tinut-o stim cu totii. A dat roade, schimbarea e vizibila, blonda a slabit cateva kilograme si, cel mai important, si-a demonstrat ca are vointa.

 Dar nu s-a multumit doar cu o imbunatatire a aspectului ei fizic, asa ca s-a intors si spre sot, caruia i-a sugerat sa faca mai mult sport, ca-i sanatos si face corpul mai frumos. Nu stim exact daca asta-i rima pe care-a folosit-o madam Lis, dar fostul primar s-a conformat oricum si, recent, ne-a spus ca a mai slabit cateva kilograme. Ba mai mult, ne-a dezvaluit si secretul pierderii surplusului de greutate.

"Eu tin oricum un regim strict, ca am diabet, dar pe langa asta, fac si sport, inot, joc fotbal, cateodata merg cu prietenii la fotbal. Incerc sa ma mentin in forma, in primul rand pentru mine si in al doilea rand, ca mi-a atras atentia si Oana. Nu-s suficiente caloriile pierdute pe sistem nervos la pacanele si pariuri sportive", a declarat simpaticul fost politician.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate