Oana Hanganu: 9 reguli Feng Shui de aplicat în camera de zi

,

9 reguli Feng Shui de aplicat în living pentru a avea succes în carieră şi mai mulţi prieteni.

Oana Hanganu, astrolog şi consilier Feng Shui:

Camera de zi simbolizează relaţiile cu cei din jur, succesul în carieră şi statutul în comunitatea locală. Dacă în această cameră nu există blocaje energetice, vei avea mulţi prieteni şi te vei bucura de succes în plan profesional şi în societate. Curăţenia şi ordinea sunt absolut necesare, dar contează, de asemenea,  mobilierul, culorile, obiectele decorative şi nu numai.

Iată 9 reguli Feng Shui de aplicat în camera de zi dacă vrei să te bucuri de succes în carieră şi să ai mai mulţi prieteni:

1.

Camera de zi  şi holul de la intrare sunt cele mai ”vulnerabile” încăperi din locuinţă pentru că în ele se adună energia pe care o aduci la întoarcerea acasă ori o aduc musafirii tăi.

În Feng Shui se spune că ne încărcăm cu energia locurilor în care ajungem şi preluăm din energia persoanelor pe care le întâlnim. Nu întâmplător ne fac bine plimbările prin parc sau întâlnirea cu oamenii optimişti, în timp ce o ceartă la serviciu, de exemplu, ne încarcă negativ şi ne influenţează starea de spirit şi când ajungem acasă.
De aceea, în holul de la intrare şi în camera de zi este bine să păstrezi obiecte cu rol protector, care anulează energia negativă din exterior. De exemplu amulete (cum ar fi dragonii de metal) sau obiecte de cult specifice propriei religii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Femeile lui Dumnezeu. Zodii carora Domnul le-a dat puteri speciale

Show - luptătorul Daniel Ghiță, deputat PSD, a fost prădat de hoți la sală: Am ajuns să merg desculț acasă

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sacrificii uriase si determinare maxima pentru Razbonicul Alin Andronic. Cum s-a reorientat sportivul pentru a-si asigura traiul zilei de maine?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies