Oamenii pacaliti de falsii CERSETORI care stau cu bolizii la scara VIDEO

,
Oamenii pacaliti de falsii CERSETORI care stau cu bolizii la scara VIDEO

Mana intinsa care nu spune o poveste, nu castiga nimic! Asta stie cersetorul de rand, care castiga in cateva ore de stat in strada mai bine decat un salariat in fabrica.

 Cu o mana acunsa sub tricou si cu o expresie trista pe chip, ii impresioneaza pe cei mai slabi de inima, care nu au de unde stii ca ologul inchipuit e sanatos tun!

La 30 de ani, Ovidiu sta cat e ziua de lunga pe strada. A suferit un accident la picior in copilarie, dar rana s-a vindecat de ani buni. Schioapata doar atunci cand isi intra in rol si vrea sa impresioneze.

Singura boala de care sufera Ovidiu este… lenea. A facut carare pana la politie si a strans pana acum zeci de amenzi.

Daca tot vorbim de castig frumusel va facem cunostinta cu un cersetor versat. A recunoscut imediat duba neinscriptionata a politiei si s-a facut nevazut in cateva clipe. Oamenii legii stiu unde sa-l caute: la masina pe care si-o parcheaza dupa colt.

Cand stii ca barbatul din imagine castiga opt sute de lei din ajutor social si conduce si un bolid, pe care multi oameni de rand nu si-l permit, parca nu-ti mai vine sa-i plangi de mila. Unde mai pui ca banii din cersit ii intretin si rudele, sanatoase si bune de munca!

"Cere si ti se va da!" Zicala este cat se poate de adevarata in cazul celebrului cersetor Pisica. Tanarul a devenit din sarac lipit pamantului bogat fara sa ridice un deget. A intins, in schimb, mana. Politistii din Timisoara l-au prins in timp ce strangea o mica avere din cersit. In total, nici mai mult nici mai putin de o mie de lei.

Intr-o singura zi!

Din mila oamenilor dusi de nas usor, falsii cercetori castiga chiar si o mie de euro pe luna. Mai grav este ca printre ei se numara infractori periculosi.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bilanț coronavirus 24 ianuarie 2022: Peste 12.000 de cazuri noi! Câte decese au fost

ULTIMA ORĂ - Atac armat într-o universitate din Germania

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Rata de infectare a sărit de 10 la mie în Capitală! Creștere continuă din 1 ianuarie până acum!

Greva STB continuă: Liderul de sindicat Vasile Petrariu își anunță demisia din PSD!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies