O sora si-a regasit fratele dupa 20 de ani de cautari. Urmareste o poveste cutremuratoare si inimaginabila! VIDEO

Mariana are 26 de ani. Destinul a purtat-o intr-un sat din Valcea unde a cunoscut un barbat cu care s-a casatorit si a adus pe lume un copil. Ar trebui sa fie implinita, dar sufletul ei nu-si gaseste linistea pentru ca nu poate sterge din amintiri un eveniment care a marcat-o in urma cu 20 de ani. Atunci, tot ce insemna pentru ea familie a disparut intr-o secunda.

Femeia si-a amintit cu durere in suflet ca avea o familie adevarata, o sora mai mare si un frate mai mic, o mama si un tata. Nu erau fericiti. Parintii se certau des, plecau de acasa si stateau mai mult singuri, nemancati si in grija nimanui. Tatal a fost arestat si condamnat. Dupa acest incident nefericit, mama a hotarat sa o duca pe Mariana si pe fratii ei la Oradea, la o sora. Le-a promis ca se va intoarce dupa ei in scurt timp, insa nu au mai vazut-o niciodata.

Matusa in grija careia au fost lasati avea la randul ei 8 copii. Nu a putut face fata situatiei si a abandonat-o pe Mariana impreuna cu sora si fratele acesteia intr-un tren.

Autoritatile i-au dus pe copii intr-un centru de minori. Fratele mai mic al Marianei a fost norocos, intr-un fel, caci o familie binevoitoare l-a infiat. Mariana si sora ei nu si-au gasit niciodata o familie adoptiva, dar s-au avut una pe cealalta. Acum Mariana nu vrea decat sa isi regaseasca fratele si sa isi reintregeasca familia.

Echipa emisiunii "Gaseste-mi familia" a fost impresionata de povestea lor. Dupa indiciile lasate de Mariana, Florin a fost gasit. Acum in varsta de 22 de ani, tanarul si-a amintit cum a fost infiat de parintii lui adoptivi, insa si-a reprimat orice amintire, orice amanunt legat de familia lui naturala.

Florin a aflat cu stupoare ca mai are doua surori mai mari, iar felul brutal si crud in care sora mamei l-a abandonat pe el si pe surorile lui intr-un tren, l-a emotionat pana la lacrimi.

Revederea cu sora lui a fost tulburatoare pentru ambii frati. Florin a fost mai mult decat fericit sa isi largeasca familia cu inca doua surori. Cei doi spera sa reuseasca sa recupereze timpul pierdut. Georgiana, sora cea mare a Marianei si a lui Florin, abia asteapta sa revina din Spania pentru a-si imbratisa fratiorul.

Urmareste video vezi cum legaturile de familie nu se rup niciodata!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate