,,O să mă bat cu tine''. Ies scântei între Mihaela și Bianca în ,,Casa iubirii''. Nu rata ediția de marți, 19 septembrie, a emisiunii difuzate de la ora 10:00 și 16:30 pe Kanal D

Author: Diana Ghita
Actualizat: 18 sep 2023, 20:29

Ce se va întâmpla între Bianca și Mihaela

Sursa: Captură KANAL D

Tensiunile continuă între concurenții de la ,,Casa iubirii''. Marți, Bianca și Mihaela vor fi în centrul unui conflict.

Vor ieși scântei în casa fetelor. Două concurente vor fi surprinse în mijlocul unor certuri aprinse. 

Schimbul de replici va porni din partea Mihaelei. Aceasta se va plânge vizavi de comportamentul Biancăi. Remarcile vor fi direcționate către Ionuț, din cauza căruia Bianca ar fi început să devină agitată.

Aflați ce se va întâmpla marți, 19 septembrie, în ,,Casa iubirii''

,,Eu cred că nu-i oferi suficientă atenție.

E foarte irascibilă și chiar azi dimineață am avut un incident cu ea.'', spune Mihaela despre Bianca.

Citește și: De ce boală suferă Andreea Mantea. Prezentatoare ține un regim special: „Este un subiect extrem de sensibil”

Bianca va prefera să aibă o atitudine rezervată față de vorbele colegei sale, însă nu se va abține să își exprime părerea față de felul în care se comportă aceasta.

,,O domnișoară educată, în primul rând, nu face ceea ce faci tu. Ești mai falsă decât extensiile tale.(...) Eu am părăsit conflictul. Dacă chiar eram agresivă și îți făceam ceea ce spui tu, ne certam acolo, nu?'', răspunde Bianca.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

În continuare, Mihaela va adopta postura de victimă, acuzând-o pe colega ei de faptul că i-ar fi adus amenințări: ,,M-ai amenințat''.

În apărarea ei, Bianca spune că nu este o persoană violentă și că, în orice caz, nu ar intra într-o altercație cu o persoană cu o condiție fizică așa ca a Mihaelei:

,,Eu nu m-am bătut în viața mea.

O să mă bat cu tine, Mihaela, că ești 2 metri de femeie... Cum să mă bat cu tine?''

„M-am plictisit de tine și de emisiunea asta!”. Bianca izbucnește în lacrimi după ce este chemată de Radu în camera roșie! Aflați de la ce a pornit totul mâine, 26 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Aflați ce se va întâmpla, în continuare, între cele două concurente de la ,,Casa iubirii'', vizionând ediția completă a emisiunii marți, 19 septembrie, la Kanal D, difuzată de la ora 10:00 și 16:30.

Citește și: „Nu-mi zici tu mie să tac”. Catinca și Cosmin se vor certa aprig mâine, în „Casa iubirii”! Nu ratați un episod incendiar luni, 18 august, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!