O nouă zi liberă pentru angajați! Cine se va putea bucura de ea

,

Pe lângă liberele legale de care se bucură toți angajații din România pe parcusul unui an, salariații din sectorul feroviar vor putea beneficia de o zi liberă suplimentară.

Această măsură se regăsește în Proiectul de lege privind statutul personalului feroviar, un document ce a fost adoptat tacit la Senat, la sfârșitul anului 2016. Propunerea legislativă trebuie să primească și semnătura șefului statului, iar, apoi, să fie pulicată în Monitorul Oficial, pentru a intra în vigoare.

Citeste si: De ce nu se curăță cartofii noi de coajă. Motivul este uluitor

"Ziua Feroviarilor, sărbătorită anual la data de 16 februarie, se declară zi de sărbătoare legală pentru personalul feroviar, prin derogare de la prevederile art.139

alin.(1) din Codul muncii (articolul care stabilește lista liberelor legale din an- n. red.)", se precizează în proiectul de act normativ, potrivit avocatnet.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mesajul sfâșietor al surorii Cameliei, femeia care și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei s-a înecat în piscină: „Ne-ați rupt sufletul în mii de bucăți”

Operatorii de gaze din România și alte trei țări din regiune se unesc: plan comun pentru a traversa criza

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce l-a împins pe medicul din București să își pună capăt zilelor. Cu doar câteva clipe înainte de a face acest gest, i-a dat un ultim mesaj soției

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies