O nouă săptămână, noi surprize pe canalul de YouTube theXclusive. Urmărește cele mai noi ediții ale emisiunilor tale preferate începând de LUNI, de la ora 19:00

,
O nouă săptămână, noi surprize pe canalul de YouTube theXclusive
Urmareste emisiunile tale preferate

Se anunță o săptămână plină de distracție și voie bună pe canalul de YouTube theXclusive. Poți urmări cele mai noi ediții ale emisiunilor tale preferate începând de luni, de la ora 19:00.


In articol:

Vă așteaptă o săptămână plină de surprize pe canaul de YouTube theXclusive. Noile ediții ale emisiunilor tale favorite ”CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” te aduc în fața unor subiecte inedite, emoționante și pline de urmor.

Iată ce poți urmări pe canalul de YouTube theXclusive începând de LUNI, de la ora 19:00.

Ce poți vedea în această săptămâna pe canalul de YouTube theXclusive?

Săptămâna începe în forță alături de Cătălin Cazacu cu o nouă ediție a emisiunii ”CazaCU Muncă Grea”. De această dată Cătălin își va testa abilitățile yacht. Dacă vreți să vedeți cu se descură și dacă reușește să facă față provocărilor, urmăriți o nou ediție a emisiunii luni, de la ora 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive.

Ziua de marți nu poate începe decât cu mărturisiri cutremurmătoare, Mihai Ghiță are un invitat cu totul special și diferit în emisiunea ”În oglindă”. În această săptămână, Daria Jane îi trece pragul prezentatorului și face dezvăluiri despre cum este să fi o femeie captivă într-un corp de bărbat. O poveste cutremurătoare și o lecție de viață cu n-ați mai văzut.

Citeste si: Urmareste saptamana viitoare noile editii ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive! Iata ce veti putea vedea incepand de LUNI, de la ora 19:00!

Miercuri

se anunță distracție pe cinste, Alexandra Ungureanu are o invitată de excepție, nimeni alta decât Nico, care ne va încânta cu vocea ei într-o nou ediție a emisiunii ”Duet cu Alexandra”. Printre distracție și voie bună, artista va răspunde la cele mai incomode întrebări adresate de Alexandra Ungureanu.

Dacă este joi, înseamnă că avem ”Detectorul de miniciuni”, Cătălin Botezatu este invitat în acestă săptămână.

Desinger-ul va fi supus la cel mai inedit test. Va spune adevărul? Urmărește o nou ediție din emisiunea ta preferată pe canalul de YouTube theXclusive și află noutățile.

Citeste si: Noi ediții ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive. Ce poți vedea începând de luni?

Dacă este vineri, ne dăm întâlnire în bucătărie cu Chef Florian și invitatul său din această săptămână.

Ștefan Ciuculescu, fostul concurent de la Survivor România, își va testa abilitățile în ale gătitului  într-o nou ediție a emisiunii ”Well done”. Nu rata o nouă ediție pe canaul de YouTube theXclusive.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Urmareste saptamana viitoare noile editii ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive! Iata ce veti putea vedea incepand de LUNI, de la ora 19:00!

Medicul Gilda Popescu atrage atenția: 'Virusul și-a schimbat cumva caracteristicile'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Urmărește cele mai noi episoade din emisiunile tale preferate începând de Luni, de la 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive. Iată ce puteți urmări în această săptămână

Noi ediții ale emisiunilor tale preferate pe canalul de YouTube theXclusive, saptamana viitoare! Iata ce veti putea urmari începând de luni de la ora 19:00!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies