O nouă minune! O adolescentă de 17 ani a fost găsită în viață sub dărâmături, la 248 de ore de la devastatorul cutremur din Turcia | Video

Author: Diana Tilă
Actualizat: 16 feb 2023, 20:28

O adolescentă de 17 ani a fost găsită în viață sub dărâmături, la 248 de ore de la devastatorul cutremur din Turcia

Sursa: Twitter

O tânără a fost salvată de sub dărâmăturile provocate de seismele din Turcia, la 10 zile după producerea acestora.

Miracolele încă există în Turcia! O

adolescentă de 17 ani a fost scoasă în viață joi, 16 februarie, de sub dărâmături, după zece zile de la seismul devastator care a provocat moartea a zeci de mii de persoane în Turcia și Siria, relatează Reuters.

Citește și: Raed Arafat, anunț despre pagubele provocate de cutremurul din Gorj: "Avem 11 clădiri de şcoli care au avut fisuri"

O nouă minune! O adolescentă de 17 ani a fost găsită în viață sub dărâmături, la 248 de ore de la devastatorul cutremur din Turcia

Adolescenta de 17 ani a fost scoasă în viață de sub dărâmăturile unei clădiri din provincia Kahramanmaras din sud-estul Turciei, după ce timp de zece zile a stat în frig, fără apă și mâncare, a informat postul TRT Haber, conform  Agerpres.

În imaginile difuzate de televiziune arătau salvatori care o transportau pe fată, acoperită cu o pătură termică de culoare aurie, pe o targă către o ambulanță.

 

Citește și: Dublu-miracol în Siria! O mamă și bebelușul ei au fost salvați de două ori în trei zile de sub dărâmăturile cauzate de cutremur

 

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

De asemenea, salvatorii au reușit să scoată de sub ruine și o femeie de 77 de ani, în Adıyaman. Bătrâna a fost găsită după 212 ore de la cutremur.

“Sunt foarte emoționat. Eram e punctul de a renunța. Cineva din familie ne spusese să continuăm mâine (n.r. – miercuri) căutările. O persoană a spus: ‘Nu, să continuăm’. Eu le-am spus că este decizia lor: ‘Dacă spuneți să continuăm, continuăm’. Venise timpul ca noi să mâncăm. Nici nu am apucat să mâncăm, ne este foarte foame, ni s-au crăpat buzele, dar slavă Domnului totul s-a terminat cu bine”, a afirmat unul dintre membrii echipelor de salvatori.

Videoclipul îi arăta pe muncitori aplaudând și strigând „Dumnezeu este mare”.

Milioane de persoane au nevoie urgentă de ajutor umanitar după ce au rămas fără adăpost, la temperaturi aproape de limita îngheţului.

Kanal D ajută Turcia

Kanal D s-a alăturat demersului lansat de ambasada Turciei la București, care face eforturi imense în strângerea de fonduri pentru a ajuta victimele acestui dezastru natural. Donațiile vor fi transmise cu regularitate către AFAD.

Citește și: Orele trec și miracolele sunt tot mai rare. Kanal D ajută Turcia! Tot ce mai stă în puterea noastră este să ajutăm!

Cei care doresc să ajute, o pot face în conturile deschise la Garanti Bank BBVA de către Ambasada Turciei în București!

Suzan din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă pe teren, în plină campanie de ajutorare a sinistraților din Turcia! Iată ce mesaj tulburător a transmis celebra actriță Ahu Yağtu! „Voi încerca să fiu cu ei cât de mult pot”

Beneficiar: T.C. BUKRES BUYUKELCILIGI-YARDIM

CONT IBAN (LEI/RON): RO95 UGBI 0000 0120 6851 9RON

CONT IBAN (EUR): RO88 UGBI 0000 0120 6852 0EUR