O nouă lovitură pentru Omer. În această seară, în noul episod din serialul “O dragoste”

Author: Diana Tilă
Foto(9)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

În această seară, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Omer va trebui să facă față unor noi provocări ale destinului.

Citește și: Serialul “Vinovaţi de iubire”, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D

O nouă lovitură pentru Omer

Leman vine într-un suflet în fața fostului său soț pentru a-i cere ajutorul într-o problemă care îl vizează pe Kayhan.

Cum Omer a anticipat problemele pe care le va cauza Kayhan, odată intrat în familia Unal, acum el trebuie să găsească la o modalitate prin care să o ajute, pe Leman.

În plus, starea de sănătate a lui Omer se agravează și bărbatul merge de urgență la un nou control medical.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși cariera a lui Kîvîlcîm este în continuă ascensiune, și are motive reale de bucurie, aceasta îi simte tot mai mult  dorul lui Omer, de care încă este îndrăgostită. Din cauza suferinței provocate de Omer, nimic nu o poate determina acum pe Kîvîlcîm să iubească din nou.

Alev nu pierde vremea și, din cauza ca Abdullah nu a dat curs dorinței sale de a se căsători, frumoasa soră a lui Kîvîlcîm grăbește uniunea cu Ruzgar.

Mai mult, aceasta îi va cere lui Abdullah să nu participle la nunta sa.

Citește și: Cine este și câți ani are Farah Zeynep Abdullah, protagonista noului serial turcesc “Vinovați de iubire”, care va începe în curând la Kanal D

Ce veste teribilă va află Omer, în legătură cu evoluția bolii sale și, cum va reacționa Abdullah atunci când Alev îi spune că se căsătorește, puteți află astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!