O nouă lovitură cruntă pentru Sancar! Frumoasa Mavi va lua o decizie dureroasă! Aflați ce se va întâmpla, luni, 4 aprilie 2022, în serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Sancar, respins de frumoasa Mavi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sancar se apropie din ce în ce mai mult de Mavi, însă aceasta va lua o decizie neașteptată! Aflați ce se va întâmpla luni, 4 aprilie, în serialul Fiica ambasadorului.

Sancar se simte cu aripile frânte după dispariția bruscă a iubitei sale și după pierderea bunului său prieten și partener de afaceri, Gediz, însă are de gând să își readune forțele și să meargă mai departe de dragul fiicei lui, Melek. Bărbatul încearcă din răsputeri să își ajute fetiță, copleșind-o cu iubirea și atenția lui, însă dorul pentru mama ei încă îi provoacă un gol imens în suflet.

Destinul însă i-o scoate în cale lui Sancar pe frumoasă Mavi, de care începe să se simtă atras.

Luni, 4 aprilie 2022, în serialul Fiica ambasadorului: O nouă lovitură cruntă pentru Sancar

Dispariția lui Nare și moartea lui Gediz au pricinuit mare tristețe la conacul Efeoglu, însă Sancar are de gând să meargă mai departe pentru fiica lui, Melek. Dărâmată de evenimentele triste din familia ei, Halise se confruntă și cu situația în care se află fiul ei, Yahya, care a căzut în capcană întinsă de Dudu.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Sancar ii este alaturi fiicei sale

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Plecarea lui Nare i-a lăsat un gol uriaș în suflet, însă odată cu apariția frumoasei Mavi în viața lui, Sancar simte că viață lui nu s-a sfârșit, ci dimpotrivă trebuie să evolueze. Bărbatul se simte din ce în ce mai atras de superbă și misterioasă Mavi, care l-a bulvesat cu frumusețea și sensibilitatea ei.

În cele din urmă, Sancar decide să i-o prezinte pe Mavi și micuței Melek, care își dorea enorm să ajungă la cabană.

Fetiță este uluită de felul în care arată căsuța de la munte și așteaptă cu nerăbdare să o cunoască pe musafira tatălui ei.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Halise intervine in relatia dintre Yahya si Dudu

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Halise are de gând să intervină decisiv în relația dintre Yahya și Dudu și mai mult decât atât încearcă din răsputeri să îi despartă. Aceasta nu o acceptă pe Dudu că viitoare nora a familiei sale și vrea că tânăra să renunțe la sarcina.

Citeste si: Cine sunt actorii care fac parte din distribuția serialului „Fiica ambasadorului” de pe Kanal D

actorii din serialul fiica ambasadorului

Mavi il respinge pe Sancar

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Între timp, Sancar se apropie din ce în ce mai mult de Mavi, care treptat își deschide sufletul și îi povestește mai multe detalii despre viață ei, însă în cele din urmă va lua o decizie radicală. Tânăra îi cere lui Sancar să se îndepărteze de ea și îi impune să nu mai iasă niciodată în față ei. Aflați cum va reacționa Sancar și ce se va întâmplă la conacul Efeoglu, luni, 4 aprilie 2022, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Celebrul actor turc Engin Akyürek, mesaj tulburător în contextul declanșării războiului dintre Rusia și Ucraina! "Războiul este ca un monstru care stă deasupra oamenilor"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Halise, mama lui Sancar din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă fără machiaj! Cum arată tenul celebrei actrițe Gonca Cilasun, la 56 de ani!

Mega-veste pentru pensionari! Vor beneficia de un nou sprijin financiar

Halise, mama lui Sancar din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă fără machiaj! Cum arată tenul celebrei actrițe Gonca Cilasun, la 56 de ani!

Avere Engin Akyürek. Actorul din serialul turcesc „Fiica ambasadorului” a reușit să câștige sume fabuloase de bani după ce a devenit cunoscut

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies