O nouă crimă șocantă în România! La fel ca în cazul din Giurgiu, a fost UCISĂ și INCENDIATĂ!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 feb 2021, 01:25
Altă crimă șocantă în România

O nouă crimă șocantă a fost descoperită în Maramureș. O femeie a fost găsită ucisă și incendiată.

Femeia, în vârstă de 61 de ani, a fost găsită moartă, după ce vecinii, alertați că nu au mai văzut-o, au sunat la 112.

Victima locuia singură, potrivit realitatea.net.

Potrivit primelor informații, femeia a fost incendiată. Polițiștii fac cercetări în momentul de față pentru a-l identifica pe autorul crimei șocante.

Autorul crimei care a consternat România nu a fost găsit nici până acum. O tânără a fost găsită incendiată, ea fiind ucisă cu sânge rece și băgată după aceea într-o valiză.

Crimă asemănătoare cu cea din Giurgiu, și în România

Și în Bulgaria a fost descoperită o crimă asemănătoare cu cea din localitatea Ghimpați (jud. Giurgiu).

Crima din Bulgaria ar fi fost comisă înainte de cea care a șocat România.

Antonia Ventsislavova, în vârstă de 30 de ani, a dispărut de acasă pe 7 ianuarie 2020. Tânăra a fost găsită moartă într-o valiză, la fel ca în cazul fetei care a fost descoperită decedată în Giurgiu.

Zona în care a fost găsit, într-o valiză, trupul neînsuflețit al Antoniei Ventsislavova se află la marginea unui râu, între orașul Radomir și satul Nikolaevo, în vestul Bulgariei. Potrivit ultimelor informații, criminalul nu fusese găsit, iar ancheta bătea pasul pe loc. Atât victima din Bulgaria, cât și cea din România au fost identificate.

Victima crimei din Giurgiu NU este Simona Ghinea!

Iniția, în cazul crimei din Giurgiu s-a crezut că victima ar fi fost o tânără din București, Simona Ghinea.

Ea a fost găsită, în cele din urmă, într-un spital din Capitală, nefiind ea victima.

“Ultima dată am vorbit cu Simona pe 19 octombrie, când îmi povestea foarte veselă că s-a mutat cu noul ei iubit.

Am postat în seara asta pe un grup de pe o rețea de socializare că prietena mea a dispărut sâmbătă dimineața, în jurul orei 5.00 pentru că niciun prieten nu mai știe nimic de ea de trei zile. Nu se mai poate lua legătura cu ea, nimeni nu știe unde este, nici iubitul ei, nici bunicul ei, singura parte din familie pe care o mai are. Simona este înaltă, 1,70 m, e slabă, aproximativ 40 de kilograme, părul lung, ochii căprui, tenul măsliniu. Abia astăzi am aflat și eu de la o prietenă care a share-uit ceva pe Facebook. Atunci m-am alarmat. Suntem prietene de câțiva ani și am încercat să iau legătura cu cât mai multe persoane, să pot să mă informez și să fac ceva. În momentul în care am văzut știrea de la Giurgiu m-am alarmat. Am văzut în comentarii pe cineva care vorbea despre acest caz și toată lumea spunea că totul corespunde cu ce a declarat Poliția și m-am speriat foarte rău.

Motivul pentru care s-a sinucis un bărbat din Suceava a șocat pe toată lumea. Ce scria în biletul de adio

Bineînțeles că am zis că nu e ea, nu trebuie să fie ea și nu poate să fie ea. Refuz să cred”, mărturisea o prietenă a Simonei, Ana.

Citeste si: Iubitul tinerei incendiate in valiza, PRIMELE DECLARATII despre oribila crima: ''Traiam cu ea, era iubita mea''

 

 

Taguri:

Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies