O nouă concurentă a intrat în casa Puterea dragostei! Cu cine a dansat

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 16 nov 2020, 18:00
Maria, noua concurentă de la Puterea dragostei
Sursa: captura video Kanal D

O nouă concurentă superbă, Maria, a intrat în casa Puterea dragostei.

Maria a făcut o alegere șoc pentru primul ei dans în casă: nimeni altul decât Cristian Comănici, cel care reintrase în casă pentru Mariana, dar care a fost dezamăgit să afle că aceasta se concentrează pe Rareș.

Rămâne de văzut dacă Maria și Cristian Comănici se vor apropia și chiar vor face un cuplu. Șansele sunt destul de mari având în vedere că ambii sunt singuri și că dau impresia că se plac.

Fratele Biancăi Comănici a încercat în mai multe rânduri să formeze un cuplu cu Mariana, însă niciodată aceasta nu s-a cuplat oficial cu el în casă, cu toate că i-a dat ceva speranțe.

Andrada chiar a acuzat-o pe Mariana că nu trebuia să facă acest lucru, pentru că fratele Biancăi Comănici s-a întors în casă pentru ea, iar acum e dezamăgit fiindcă nu este decât, cel mult, o variantă de rezervă pentru Mariana, la fel cum s-a întâmplat cu Aya și Akebono.

Cristian Comănici, relație cu Ale

Cristian Comănici a format un cuplu oficial în casă doar cu Ale. După eliminarea ei din competiție, Ale a spus că s-ar întoarce în casa Puterea dragostei pentru Cristian Comănici dacă el ar fi singur.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Problema a fost că, între timp, Comănici a realizat că are sentimene pentru Mariana și a pus la punct un plan de cucerire a ei.

Planul, însă, nu a dat roade, iar acum Comănici e din nou singur.

Cristian Comănici a părăsit casa Puterea dragostei făcând, într-o Gală, schimb de locuri cu celălalt eliminat, fiindcă avea nevoie neapărată să plece acasă. Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, a fost de acord, însă l-a pus pe Comănici să promită că se va întoarce imediat ce își va rezolva problemele, iar fanii îl vor vota.

Cristian Comănici s-a ținut de acord, s-a întors. El dorea să se cupleze cu Mariana, însă, în lumina ultimelor evenimente, e de așteptat să vedem cum va evolua situația și dacă noua concurentă, Maria și Cristian Comănici se vor apropia.

Citeste si: Jador si Mocanu se INTORC la ''Puterea dragostei''! O noua concurenta starneste GELOZIA fetelor din casa! Urmariti o editie SPECIALA, luni, 16 noiembrie, de la 11:00 si de la 17:00, pe Kanal D

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!