O nouă concurentă a intrat în casa Puterea dragostei! Cu cine a dansat

,
Maria Puterea dragostei
Maria, noua concurentă de la Puterea dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă concurentă superbă, Maria, a intrat în casa Puterea dragostei.


In articol:

Maria a făcut o alegere șoc pentru primul ei dans în casă: nimeni altul decât Cristian Comănici, cel care reintrase în casă pentru Mariana, dar care a fost dezamăgit să afle că aceasta se concentrează pe Rareș.

Rămâne de văzut dacă Maria și Cristian Comănici se vor apropia și chiar vor face un cuplu.

Șansele sunt destul de mari având în vedere că ambii sunt singuri și că dau impresia că se plac.

Fratele Biancăi Comănici a încercat în mai multe rânduri să formeze un cuplu cu Mariana, însă niciodată aceasta nu s-a cuplat oficial cu el în casă, cu toate că i-a dat ceva speranțe.

Andrada chiar a acuzat-o pe Mariana că nu trebuia să facă acest lucru, pentru că fratele Biancăi Comănici s-a întors în casă pentru ea, iar acum e dezamăgit fiindcă nu este decât, cel mult, o variantă de rezervă pentru Mariana, la fel cum s-a întâmplat cu Aya și Akebono.

Maria și Cristian Comănici
Maria a dansat cu Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Comănici, relație cu Ale

Cristian Comănici a format un cuplu oficial în casă doar cu Ale. După eliminarea ei din competiție, Ale a spus că s-ar întoarce în casa Puterea dragostei pentru Cristian Comănici dacă el ar fi singur.

Problema a fost că, între timp, Comănici a realizat că are sentimene pentru Mariana și a pus la punct un plan de cucerire a ei.

Planul, însă, nu a dat roade, iar acum Comănici e din nou singur.

Cristian Comănici a părăsit casa Puterea dragostei făcând, într-o Gală, schimb de locuri cu celălalt eliminat, fiindcă avea nevoie neapărată să plece acasă. Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, a fost de acord, însă l-a pus pe Comănici să promită că se va întoarce imediat ce își va rezolva problemele, iar fanii îl vor vota.

Cristian Comănici s-a ținut de acord, s-a întors. El dorea să se cupleze cu Mariana, însă, în lumina ultimelor evenimente, e de așteptat să vedem cum va evolua situația și dacă noua concurentă, Maria și Cristian Comănici se vor apropia.

Citeste si: Jador si Mocanu se INTORC la ''Puterea dragostei''! O noua concurenta starneste GELOZIA fetelor din casa! Urmariti o editie SPECIALA, luni, 16 noiembrie, de la 11:00 si de la 17:00, pe Kanal D

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de luni, 16 noiembrie - A doua parte - VIDEO. Maria, noua concurenta face furori in casa iubirii!

S-au numărat toate voturile - Rezultatele referendumului din Zaporojie, anunțate de ruși

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Anunt fara PRECEDENT al Cristinei Mihaela! Cine a fost ELIMINAT si cine este noul lider al casei ''Puterea dragostei''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies