O nouă bătaie la Puterea dragostei? Băieții intervin de urgență! Urmărește gala de sâmbătă, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

,
Băieții intervin de urgență la Puterea dragostei
Băieții intervin de urgență la Puterea dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Spiritele se încing în gala Puterea dragostei de mâine, de la ora 16:00 și 19:00 la postul TV Kanal D.

Meda se enervează foarte tare din pricina unei afirmații pe care o face Codruț și merge agresiv la el să îi ceară explicații. Băieții au senzația că este bătaie în casa Puterea dragostei și intervin de urgență.

Meda, Nicos și Codruț
Meda, Nicos și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Va fi o gală plină de tensiune între Alexandra și Codruț, pe de o parte și Meda și Nicos de cealaltă parte. Alexandra Cărare îi acuză pe Meda și Nicos că tot ce fac este un joc planificat bine de acasă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 22 ianuarie – Prima parte- VIDEO. Andrada, cuplu cu Marinescu?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 22 ianuarie – Prima parte - VIDEO. Andrada, cuplu cu Marinescu?

Lui Cătălin Drulă i s-a pus pata pe Metrorex și vorbește despre DISPONIBILIZĂRI: 'Nu am o cifră exactă'

Demisie de răsunet în Guvern! Premierul Florin Cîțu a încercat să acopere rușinea

Andrada și Marinescu formează un CUPLU șoc: "Te pup, inima mea"! Urmărește Puterea dragostei vineri, 22 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 21 ianuarie – A doua parte - VIDEO. Alexandra și Nicos, din nou împreună?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies