Un nou concurent intră în casa Puterea dragostei. Pe cine a invitat la dans? Urmăriți o ediție incendiară luni, 22 noiembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

,

O nouă ediție incendiara Puterea dragostei are loc luni, 22 noiembrie, la Kanal D.


In articol:

Mâine are loc o nouă ediție incendiară Puterea dragostei, în care conflictele nu vor lipsi. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și   Live Video Online pe kanald.ro.

Surpriză în casa Puterea dragostei

Conflictele care apar între concurenţii de la Puterea dragostei par că nu se mai termină.

Astfel, în ediția de mâine, concurenții vor răbufni.

După o Gală plină de picanterii, care a fost presărată cu multe momente tensionate, urmează o nouă ediție ce se anunță a fi una de senzație pentru concurentele din casa Puterea dragostei.

Chiar dacă săptămâna va începe cu multe tensiuni si certuri, iar concurenții vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace, va fi o zi extrem de bună pentru fetele din casa iubirii, deoarece în ediția de mâine a emisiunii Puterea dragostei își va face apariția o nou concurent, care se va bucura de toată atenția fetelor.

Printre certuri, orgolii puternice, replici acide și scene de violență, concurenții de la Puterea Dragostei își vor face timp să primească un nou concurent în competiție. Tânărul va păși încrezător în casa iubirii.

Tinerele concurente și-au arătat imediat interesul și atenția pentru noul mascul din casa Puterea dragostei. Acestea sunt total uimite de venirea concurentului și chiar foarte încântate.

Noul concurent  va invita la dans una dintre concurente și rămâne de văzut dacă între cei doi va exista o conexiune și vor forma un cuplu în viitor. 

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cerere în căsătorie la Puterea Dragostei! Urmăriți o ediție incendiară luni, 24 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Pregătiri de război la granița României - SUA continuă livrările de armament către Ucraina

Stirea zilei!  Anunțul bombă despre cazul Caracal! Devastator ce s-a întâmplat acum 

Tensiuni mari în casa Puterea dragostei. Urmărește o ediție incendiară duminică, 23 ianuarie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Ilinca Vandici, anunțul înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities! Jurații foc și para în competitie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies