O MINUNE l-a schimbat complet! A fost diagnosticat cu tumora cerebrala, dar A INVINS boala

Viata lui Dan Santimbreanu la 22 de ani era splendida.

Era in culmea carierei lui: specialist in comunicare, pregatit si premiat in domeniu, inconjurat de prieteni, singura lui grija era sa se bucure de tot ce ii oferea viata.

Era cel mai vesel angajat al unei firme prestigioase. Zambea tot timpul. Reusise! In 2008 insa a aflat ca durerile de cap si ametelile pe care le avea nu se datorau oboselii si muncii epuizante.

"Am facut un tomograf si acolo am descoperit ca aveam o tumora cerebrala de 5 centimetri. A fost un soc, mi s-au inmuiat genunchi. Mi-am dat seama ca este ceva foarte grav pentru ca dura mult examinarea. Cand am intrat tata era galben la fata, mi-a explicat foarte simplist ca trebuie operata, ca o sa fie bine, dar fara sa mi se dea foarte multe informatii", a spus Dan.

Daramati de veste, mama nu reusea sa isi revina, iar tatal lui Dan, medic si el, neputincios in fata diagnosticului crunt, au avut doar puterea sa ii fie alaturi si sa incerce sa il ajute sunand disperati pentru ajutor. Aici, acasa, operatia era prea riscanta, iar o interventie chirurgicala in strainatate costa enorm.

"Dupa 3-4 zile am dat de niste piste care ma duceau catre Hanovra, la un centru de neurochirurgie de excelenta din Europa, unde un profesor operase vreo 3.000 de astfel de tumori".

Vorbitor de limba germana, Dan a contactat spitalul si a fost programat pentru operatie. In cateva zile trebuia sa adune o suma enorma de bani. Dan s-a rugat pentru prima oara, si spune ca universul s-a pus in miscare.

Colegi, prieteni, firme l-au ajutat sa adune o suma fabuloasa. Insotit de tatal sau spre spitalul din care credea ca nu se mai intoarce si-a promis ca, daca scapa cu viata, si fata lui nu o sa isi piarda expresivitatea, ca daca pareza o sa dispara si va putea zambi, o sa ajute si el la randul lui 100 de oameni.

Operatia a reusit! Urmariti totul in materialul de mai jos:
##VIDEO96317##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate