O mamă vegană și-a omorât fiul de doar 18 luni prin malnutriție. Aceasta a fost condamnată la închisoare pe viață

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 aug 2022, 14:06

O mamă vegană și-a omorât fiul de doar 18 luni prin malnutriție

Sursa: Daily Mail

O mamă vegană și-a omorât fiul de doar 18 luni din cauza alimentației pe care i-a acordat-o. Aceasta a fost condamnată la închisoare pe viață, iar soțul ei urmează să fie și el audiat.

O mamă vegană și-a omorât fiul de doar 18 luni prin malnutriție.

Aceasta este adepta unui stil de viață cât mai sănătos, motiv pentru care a decis să devină vegană.

O mamă vegană și-a omorât fiul de doar 18 luni prin malnutriție

Sheila O'Leary este o femeie din Florida, în vârstă de 38 de ani, care a decis, în urmă cu mai mult timp, să devină vegană. Aceasta a născut, în anul 2018, un fiu pe nume Ezra. Pe data de 27 septembrie 2019, acesta a decedat, cântărind doar 7,7 kilograme.

Conform procurorilor, copilul a decedat din cauza unor „complicații ale melnutriției severe și ale deshidratării”, conform Fox News.

„Acest copil nu a mâncat. A murit de foame timp de 18 luni”, a spus Francine Donnorummo, șeful unității speciale pentru victime de la Biroul Procuraturii de Stat Lee County.

Mai mult decât atât, Sheila O'Leary nu a fost acuzată doar de crimă, ci a fost acuzată și pentru abuz agravat asupra copilului, pentru omucidere din culpă și a primit și două acuzații de neglijare a copilului.

Citeste si: Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a intrat în cușca unor lei. Acesta sărise gardul de securitate

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Ryan Patrick O'Leary, soțul acesteia, urmează să fie și el audiat, după ce a primit aceleași acuzații.

Bărbatul și soția sa consumă doar fructe și legume crude, însă femeia a specificat faptul că Ezra a fost hrănit și cu laptele matern.

Sheila O'Leary mai are trei copii, în vârstă de 3, 5 și 11 ani, iar Biroul procurorului Amira Fox a ajuns la concluzia că și aceștia au suferit de „neglijență extermă”, dar și că femeia a primit un ordin de restricție, motiv pentru care nu se putea apropia de ei.

Copiii ar fi fost hrăniți cu fructe

Ceilalți copii ar fi fost hrăniți cu avocado, banane și mango. În momentul în care copilul a fost găsit decedat, acesta nu ar mai fi fost hrănit de o săptămână. Cu toate că nu există nicio fotografie cu copilul atunci când a fost găsit, un medic susține că acesta era extrem de slăbit.

O mamă vegană și-a omorât fiul de doar 18 luni prin malnutriție. Aceasta a fost condamnată la închisoare pe viață

Mai mult decât atât, nu se știe dacă vreunul din ceilalți trei copii a fost vreodată la medic, dar cert este că Ezra a fost născut acasă și niciodată nu a avut parte de vreun consult.

Citeste si: O adolescentă de 14 ani a murit după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Capitală

De asemenea, conform poliției, în ziua în care micuțul a decedat, copilului i s-a dat lapte matern în momentul în care nu mai putea să respire așa cum ar fi trebuit. Părinții acestuia au spus că nu au cerut ajutor pentru el, ci s-au dus la culcare, doar că, atunci când s-au întors, copilul decedase.

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies