O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 mar 2023, 10:38

Incidentul a avut loc la Vîșneve, un oraș aflat în regiunea Kiev, marți, 21 martie

Sursa: fakty.ua

O mamă din Ucraina, în vârstă de 29 de ani, care s-ar confrunta cu depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Acesta încă era în viață când echipele medicale au ajuns la fața locului.

O mamă din Ucraina și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci, deoarece s-ar fi confruntat cu depresia postnatală. Bebelușul avea doar două luni, dar nu a mai avut nicio șansă, în ciuda eforturilor medicilor.

O mamă din Ucraina și-a aruncat copilul pe geam, deoarece ar fi avut depresie postnatală

Incidentul a avut loc la Vîșneve, un oraș aflat în regiunea Kiev, marți, 21 martie.

Mama, în vârstă de 29 de ani, s-ar fi confruntat cu mai multe probleme cauzate de depresia postnatală pe care ar fi avut-o.

În jurul orei 12, femeia a sunat la numărul de urgență, spunând că și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci, chiar din apartamentul în care locuia. Potrivit martorilor, femeia nu a coborât să vadă ceea ce s-a întâmplat cu fiul ei care, în momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului, încă era în viață.

Bebelușul de doar luni a fost internat de urgență, dar, deși echipajul medical a depus toate eforturile posibile, viața copilului nu a putut să fie salvată.

Citește și: Un jandarm a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost străpuns de un glonț care a trecut prin mâna unui alt coleg. Cei doi jandarmi încercau să oprească un hoț

„Anchetatorii investighează toate împrejurările în care s-a produs tragedia. Este posibil ca mama în vârstă de 29 de ani să fi suferit o depresie postnatală”, a declarat Andrei Nebitov, șeful poliției din regiunea Kiev.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mama a fost reținută din apartament

În momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, femeia se afla în apartamentul în care s-a produs tragedia și a recunoscut gestul făcut.

Femeia a fost reținută și a fost acuzată de omor cu premeditare și, conform Suspline Media, ar putea sta în spatele gratiilor până la 15 ani sau poate primi chiar detenție pe viață.

Conform fakty.ua, depresia postnatală este responsabilă pentru mult mai multe tragedii.

O mamă din Ternopil și-a înecat nou-născutul în toaletă. În timpul anchetei judiciare, aceasta a recunoscut că nu și-a dorit copilul, că nu a cerut ajutorul medicilor și că și-a ascuns sarcina de toată lumea.

Citește și: Câte kilograme a luat Theo Rose în greutate de când este însărcinată: ”Mă gândesc că este normal să iau în greutate” Fanilor nu le-a venit să creadă

După ce a născut o fată de 2.800 de grame, a aruncat-o imediat în toaletă și a tras apa. Cu toate acestea, femeia a spus că se căiește și a cerut să nu primească o pedeapsă prea dură.

Prin urmare, judecătorul tribunalului din orașul Ternopil a ținut cont de dorința ei și i-a dat o pedeapsă de un an și jumătate, cu suspendare.