O mamă a plecat revoltată dintr-un centru de îngrijire a copiilor, după ce fiul ei de doar 10 săptămâni s-a ales cu fața plină de răni: „M-a durut inima”

Author: Lavinia Medrea

O mamă a plecat revoltată dintr-un centru de îngrijire a copiilor, după ce fiul ei de doar 10 săptămâni s-a ales cu fața plină de răni

Sursa: PixaBay

O mamă a trecut printr-un adevărat șoc după ce și-a luat copilul în vârstă de doar 10 săptămâni dintr-un centru de îngrijire al copiilor. Tot chipul copilului era acoperit de zgârieturi.

O femeie din Melbourne, Australia, a trecut printr-un șoc după ce și-a luat fiul de 10 săptămâni dintr-un centru de îngrijire a copiilor, plin de zgârieturi pe față.

Copilul femeii era zgâriat pe toată fața

Mama băiatului, a cărei identitate a rămas anonimă, spune că centrul de îngrijire al copiilor ar fi anunțat-o că a fost vorba despre un accident și că micuțul ar fi fost lăsat singur doar câteva clipe, moment în care un alt copil l-a zgâriat.

Întâmplarea a avut loc la Only About Children, arată  Mirror.

Citește și: „Ai lăsat în urmă inimi sfâșiate” Daria, o româncă de 19 ani, a murit în mod tragic în Italia. Mașina în care se afla s-a ciocnit frontal cu un alt automobil

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„M-a durut inima, nici nu am vrut să dau clic pe imagini pentru că erau prea dure. E un lucru atât de oribil care i se putea întâmpla băiatului nostru, nu pot accepta așa ceva”, a declarat mama micuțului de doar 10 luni.

Nu se exclude varianta abuzului asupra celui mic

Mama băiețelului nu exclude faptul că fiul ei ar fi putut fi, de fapt, abuzat, fiind de părere că evenimentul a fost prea întâmplător.

„Au explicat că asta s-a întâmplat accidental, dar pur și simplu nu putem accepta această explicație. Peste 20 de zgârieturi pe fața lui Noah, cum se poate întâmpla asta accidental? Soțul meu spune că, cu siguranță, nu a fost un accident, a fost abuz”, a declarat femeia.

Citește și: Un copil de trei ani a murit în timp ce se îndrepta spre un loc de joacă. Micuțul trebuia să-și serbeze acolo ziua de naștere: "Un suflet atât de frumos a fost luat mult prea devreme"

Centrul de îngrijire al copiilor a negat acuzațiile care au fost aduse:  „Only About Children ia foarte în serios siguranța și bunăstarea fiecărui copil aflat în grija noastră. Deoarece această problemă cu părinții lui Noah este în desfășurare, nu putem oferi mai multe detalii în acest moment”.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!