O icoană cu Maica Domnului a început să lăcrimeze cu mir într-o biserică din Sibiu! Credincioșii au rămas șocați de minunea care a avut loc

,
O icoană cu Maica Domnului a început să lăcrimeze cu mir într-o biserică din Sibiu

Credincioșii au rămas șocați de minunea care a avut loc

[Sursa foto: doxologia.ro]

O icoană cu Maica Domnului a uimit toți credincioșii într-o biserică din Sibiu! Oamenii au venit să se roage după ce icoana a lăcrimat cu mir.

O biserică din Sibiu a devenit loc de pelerinaj, după ce credincioșii au aflat că o icoană cu Maica Domnului a început să lăcrimeze cu mir.

După ce a avut loc o slujbă și a plecat toată lumea, personalul care se ocupa de curățenie în lăcașul de cult au observat că icoana Maicii Domnului plânge cu lacrimi de mir. După ce s-a aflat vestea, toată lumea a venit să se roage la icoană. 

Icoana Maicii Domnului plânge cu lacrimi de mir într-o biserică din Sibiu

Icoana Maicii Domnului plânge cu lacrimi de mir într-o biserică din Sibiu

Icoana Maicii Domnului plânge cu lacrimi de mir într-o biserică din Sibiu

[Sursa foto: doxologia.ro]

Icoana Maicii Domnului Portărița a fost adusă la Biserica Iacob Romanul din Sibiu de la o mânăstire de pe muntele Athos. Acum două zile, câţiva credincioşi au fost uimiți când au observat că, din ochiul drept al Maicii Domnului, curg lacrimi de mir. 

Citeste si: Pentru ce se citește acatistul Acoperământului Maicii Domnului. Sărbătoarea are loc pe 1 octombrie

„O minune aseară care s-a întâmplat în biserica Ardealului.

Lacrimile fiind sub sticlă, pe icoană, sticla fiind securizată. A doua oară când se întâmplă această minune, pentru că în urmă cu ceva timp, icoana aceasta a consemnat încă o asemenea minune a izvorârii de mir”, a povestit preotul Cătălin Dumitrean.

Credincioşii au venit în număr mare să se roage la icoana Maicii Domnului pentru tămăduire, după aflarea veștii că aceasta lăcrimează cu mir. 

Mai multe icoane au lăcrimat cu mir în Biserica Iacob Romanul din Sibiu

Biserica Iacob Romanul este cunoscută pentru icoanele tămăduitoare de minuni. În 2019, chiar înainte de pandemia de COVID-19, dintr-o  altă icoană, cea a Maicii Domnului Îndrumătoarea, au curs alte lacrimi, tot de mir. Şi de data aceea, sute de credincioși au venit să se roage şi să se închine la icoana Maicii Domnului.

Citeste si: Calendar ortodox 7 octombrie 2022: Cruce neagră în calendar! Ocrotitorii Olteniei sunt pomeniți vineri. Rugăciune grabnic ajutătoare la vreme de necaz și suferință

„Am venit din insulele Canare ca să mergem în pelerinaj la Ierusalim, dar s-a anulat zborul şi atunci am văzut filmarea părintelui cu Măicuţa care chema cu atâta dragoste, veniţi la noi că Măicuţa vă aşteptă, şi am simţit chemarea ei şi am ajuns aici”, a declarat un enoriaș.

„Aseară au anunţat pe grupul bisericii minunea, nu vă spun că îmi venea să mănânc pământul, am venit cu atâta bucurie”, a mai spus altul.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Carmen de la Sălciua, despre preotul Visarion Alexa: "De dat cu piatra suntem mulți"

Explozie puternică într-un apartament: 12 persoane au fost evacuate de urgență

Carmen de la Sălciua, despre preotul Visarion Alexa: "De dat cu piatra suntem mulți"

Câte zile libere vor avea românii în 2023. Ce vor primi, în schimb, de la angajator, dacă vor lucra atunci

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies