O femeie și-a omorât prietena însărcinată pentru a-i lua copilul nenăscut. Planul șocant al criminalei

Author: Diana Tilă

Taylor Rene Parker (foto stânga) a omorât-o pe Reagan Michelle Simmons-Hancock (foto dreapta) pentru a-i lua copilul nenăscut 

Sursa: crimeonline.com

O femeie a fost condamnată pentru omor calificat, după ce și-a ucis prietena însărcinată pentru a-i lua copilul nenăscut.

În urmă cu o lună, Taylor Rene Parker, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnată pentru omor calificat, după ce și-a ucis prietena, Reagan Michelle Simmons-Hancock, de 21 de ani. 

Citeste si: Româncă găsită aproape moartă într-o magazie, unde a fost torturată zile la rând de către iubit

O femeie și-a omorât prietena însărcinată pentru a-i lua copilul nenăscut. Planul șocant al criminalei

Crima a avut loc în octombrie 2020, în Texas, iar femeia a răpit fetița nenăscută a prietenei sale, după ce i-a tăiat acesteia abdomenul.

Simmons-Hancock, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a fost înjunghiată de mai mult de 100 de ori de Parker înainte de a fi lăsată să moară în fața fetiței sale de trei ani. 

Verdictul juriului format din șase bărbați și șase femei a venit după trei săptămâni de mărturii înspăimântătoare, potrivit NBC News, citată de  Digi24.

De-a lungul procesului, avocații lui Taylor Rene Parker au susținut că bebelușul nu a fost niciodată în viață, nu că ar fi murit după răpire, pentru a reduce din pedeapsă. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Rapperul Takeoff a fost împușcat mortal! Membrul trupei Migos avea 28 de ani

„Nu poți răpi o persoană care nu s-a născut vie”, a spus avocatul Jeff Harrelson în pledoaria finală.

Pe de altă parte, procurorii au dezvăluit că mai multe cadre medicale au stabilit că bebelușul era în viață în momentul în care Taylor Rene Parker l-a răpit.

Anchetatorii susțin că tânăra Taylor Rene Parker și-a premeditat fapta. Aceștia au dezvăluit că înainte cu câteva luni de a o ucide pe Reagan Michelle Simmons-Hancock, de 21 de ani, Parker a simulat o sarcină.

Reagan a fost lovită în cap de cel puțin cinci ori, dar rămăsese în viață când i-a fost extras copilul.

Caz cutremurător de sărbători! O tânără a fost răpită împreună cu fiica ei nou-născută și ucisă de cea mai bună prietenă

Citeste si: Bebeluș din Vrancea, în comă după ce sora i-a înfipt o foarfecă în cap

Durerea pe care Reagan trebuie să o fi simțit atunci când Taylor a început să-i taie abdomenul e de nedescris”, a spus Lauren Richards, de la biroul procurorului.  „Când Taylor a scos copilul, Reagan era încă în viață... Nu a putut să o lase în viață. Nu a fost o moarte rapidă...”, a mai spus aceasta.

Procurorii au solicitat pentru Taylor Rene Parker pedeapsa cu moartea, însă jurații pot opta pentru închisoare pe viață fără eliberare condiționată. 

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies