O femeie din Florida și-a închis iubitul, într-o valiză, în timp ce se jucau de-a v-ați ascunselea. Aflată în stare de ebrietate, l-a filmat în timp ce striga după ajutor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 mar 2023, 20:31

Aceasta a fost arestată în luna februarie a anului 2020, după ce a recunoscut că l-a băgat pe Jorge Torres, în valiză

Sursa: starcasm.net

O femeie din Florida și-a lăsat iubitul să se sufoce, în valiza în care l-a închis, în timp ce se jucau de-a v-ați ascunselea. Fiind în stare de ebrietate, femeia nu mai era conștientă de ceea ce se întâmplă.

O femeie din America și-a închis iubitul, într-o valiză,

și l-a lăsat să se sufoce acolo, deși acesta striga să îl scoată. Aceasta a fost acuzată de crimă de gradul doi.

O femeie din America și-a închis iubitul, într-o valiză

În timpul unui joc de-a v-ați ascunselea, Sarah Boone și-a închis iubitul, într-o valiză. Aceasta a fost arestată în luna februarie a anului 2020, după ce a recunoscut că l-a băgat pe Jorge Torres, în valiză.

Ulterior, anchetatorii au găsit, în telefonul ei, o filmare în care acesta apare în timp ce strigă după ajutor.

Acum, la trei ani distanță, aceasta este anchetată pentru faptele comise, fiind acuzată de crimă de gradul al doilea. După ce prietenul ei, în vârstă de 42 de ani, a decedat, aceasta a sunat la poliție, pentru a anunța moartea lui. Totul a avut loc în casa acesteia, la nord de Orlando, în Winter

Park.

Femeia și iubitul ei consumaseră alcool înainte de a se juca

În declarația de arestare, este precizat că Sarah Boone și prietenul ei băuseră cu o seară înainte și au considerat că ar fi amuzant ca, în timpul jocului, acesta să fie închis, într-o valiză, conform Daily Mail.

Citește și: O profesoară și-a ucis partenerul, fiind convinsă că o înșală. Aceasta stabilise un termen până la care să își ducă planul la îndeplinire

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Mai mult decât atât, femeia a recunoscut că l-a închis, în valiză, după care, a mers la etaj, unde s-a culcat. Dimineață, când a coborât, și-a găsit iubitul fără suflare.

Cu toate acestea, femeia a fost arestată, deoarece, deși spunea că a fost șocată când și-a găsit partenerul fără suflare, pe filmarea din telefonul ei, se vede cum îl filma, în timp ce el striga să fie scos din valiză, deoarece nu mai poate să respire.

Mai mult decât atât, pe filmare, pe fundal, aceasta este auzită în timp ce râde și spune: „Asta e vina ta. Așa mă simt eu când mă înșeli. Probabil că ar trebui să taci din gură”.

Accident de proporții, în Ialomița! Un autocar cu 41 de pasageri s-a răsturnat într-un șanț

Avocații femeii susțin că vor încerca să demonstreze lucrurile la care a fost suspusă în timpul relației, deoarece Sarah Boone nu este vinovată și nu trebuie să fie pedepsită.

Citește și: „Spre eternitate”. Doi tineri îndrăgostiți s-au spânzurat împreună, în aceeași zi, după ce au lăsat mesaje prin care să își demonstreze iubirea

„Florida recunoaște sindromul femeii bătute sau sindromul soțului bătut, aș putea spune. De obicei, femeia este victima în aceste chestiuni, dar trebuie să demonstrezi cu adevărat că este perpetuu, că este în curs de desfășurare, că a escaladat”, au apus avocații femeii.

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.