O celebra actrita din Turcia a anuntat ca si-a salvat casnicia! Iata cine sunt cei doi protagonisti ai uneia dintre cele mai frumoase povesti de dragoste!

Author: D.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 04:30
Foto(5)

Beren Saat si sotul ei au decis sa mai dea o sansa casniciei lor si au alungat norii negri ai despartirii.

Beren Saat si Kenan Dogulu au implinit sapte ani de dragoste, insa in vara aceasta cei doi indragostiti au traversat mari probleme in casnicie, fiind la un pas de divort.

Beren Saat si Kenan Dogulu s-au cunoscut cu prilejul unui eveniment organizat de un hotel din Akaretler si atunci a inceput povestea lor.

S-au casatorit in 2014 pe plaja din Malibu.

Cei doi vor organiza o petrecere la vila lor din Cengelkoy si vor sarbatori alaturi de prieteni atat noul an, cat si 5 ani de relatie.

"Beren este cel putin la fel de romantica precum sunt eu. Uneori, in aceeasi casa, ne scriem poezii din camere diferite. Avem sute de poezii scrise reciproc. Ea apreciaza emotia si pasiunea mea de a scrie, eu ador talentul si puterea ei de a scrie.


Daca dragostea noastra ar fi avut o culoare, ar fi fost una inca nepictata, o culoare fara limite. Dragostea noastra ar fi fost o combinatie de culori: tristetea albastra, focul rosu, departarea galbena, inocenta alba, increderea bleumarin.
Relatia noastra este deosebita. Avem personalitati foarte colorate. Beren este precum o bogata gradina botanica in care se deschid diverse si diverse flori. De aceea, este o femeie de care te indragostesti in fiecare zi.
Şi eu ma indragostesc de ea in fiecare zi.
Nu exista dragoste fara pasiune. Acolo este frumusetea culorilor formate si a gradinii de flori. Poti pastra romantismul la aceeasi caldura cu cineva in care ai incredere, o iubesti, te distrezi, cineva in care crezi.
Cand am cunoscut-o pe Beren, sistemul meu de indragostire a picat de tot, liniile mele s-au blocat, mintea mi-a zburat.Am cerut-o de nevasta de sase ori.
În diverse locuri: pe tarmul marii, la masa, la concert, la cinema…I-am dat sase inele. La toate cererile in casatorie a raspuns afirmativ."

Beren Saat și Kenan Doğulu au mai acordat o șansă căsniciei lor care, de luni bune, se confrunta cu probleme.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aceștia au sărbătorit împăcarea cu o săptămână de vacanță în Los Angeles. S-au întors la Istanbul ținându-se de mână.

Kenan Doğulu a spus că au petrecut o vacanță foarte frumoasă, dar sunt puțini obosiți și a cerut permisiunea pentru a vorbi altă dată. (sursa: hurriyet.com.tr, viatacuaromadecafea.com)

Citeste si: Stiati ca Nurgul Yesilcay si Ezgi Asaroglu au impartit acelasi barbat? Iata cum au ajuns cele doua actrite mari rivale!

Citeste si: Gulperi, evacuata miseleste din casa! Afla ce decizie va lua aceasta si cum vor reactiona copiii sai, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Kadir din serialul "Gulperi", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins celebrul actor Timucin Esen!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!